Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious - ме прашуваше пред некое време дали за Санчо има пишано некој од посериозните новинари, па еве го проследувам Орнстин(кој е подджан од повеќе посериозни медиуми овие 2-3 дена):

ПС: Многу ми е кејф за наредното од Орнстин.

Настрана моето површинско(навивачко) познавање на фудбалот, сите околу клубот и посериозни играчи и менаџери тврдат дека знаат што прави Оле дека е добар и ќе стане одличен, Гвардиола, Клоп, од завчера и Анчелоти и еден куп други го фалат.Дури и Лукаку одговори позитивно, го прашале на инстаграм што мисли за колегите и клубот, вика дека оделе во добра насока дека се топ и да му се верува на процесот.

Редно е веќе да ја решиме десната крилна позиција, се надевам овој трансфер ќе биде договорен уште пред ЕП.

Редно е веќе да ја решиме десната крилна позиција, се надевам овој трансфер ќе биде договорен уште пред ЕП.
Аха, само ти надевај се!
Ќе ја тегнат до последно, памти ми зборот :mad:

Сепак не е за верба Лукхурст педерчето, сто пати излажа последнава година.

Очекувам Грилиш и Санчо да се земат ова лето, секојдневно се шпекулира за нив двата.

Ако продолжи вака и Де Геа со нив
Нејќам ни да помислам на Де Геа, години уназад не вадеше по цели сезони, еден лош период неможи да ми ја промени сликата за него во никој случај. Не би ни помислил да кажам еден лош збор за него, без разлика на се...

Мурињо го сакал Смалдини во Тотенхем
Автоматски споено мислење:

A на Гоал.ком има дека Кејн преферирал да оди во Јунајтед него да чека Мурињо да го реорганизирал Тотнем

Нејќам ни да помислам на Де Геа, години уназад не вадеше по цели сезони, еден лош период неможи да ми ја промени сликата за него во никој случај. Не би ни помислил да кажам еден лош збор за него, без разлика на се...

Проблемот е што не му е од сезонава. Лани правеше исти грешки. Гледам дека оправдувањето е смената на тренерот на голманите, ама тој летово си отиде, и ништо не се смени, пак истите грешки. Му испадна топка од раце со Вотфорд, сега ова со Евертон.

Де Геа секоја сезона, дури и кога бранеше у God mode, си имаше по еден кикс годишно. Проблемот е што последниве 2 години, веќе му се по 3-4 по сезона, а тоа е проблем.

Не го ставам у ранг на Переира и Лингард, ама ова е загрижувачки тренд. Колку и да ми е миленик.

Доколку ги тепаме Дерби, во наредно коло играме против Норвич во гости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom