FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Од Челзи имам трауми у фа куп више. Увек од нив го јадеме.

Честито како и да е, се надевам ќе освојат, Лампард заслужува трофеј.

Kiss [emoji131]
44fcd05c6c15ce47359d303d608001bb.jpg

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Од Челзи имам трауми у фа куп више. Увек од нив го јадеме.

Честито како и да е, се надевам ќе освојат, Лампард заслужува трофеј.
Абе последен пат беше финалето 2012. Ама затоа во Лига Куп скоро секоја сезона мора да играат :D

И бо Супер Куп и во ПЛ Челзи сезонава беше добар против Ливерпул. Редно беше да извадат нешто.

Може да ставам слика од супер куп кај што освоивме ко контраргумент? :unsure:

Абе последен пат беше финалето 2012. Ама затоа во Лига Куп скоро секоја сезона мора да играат :D

И бо Супер Куп и во ПЛ Челзи сезонава беше добар против Ливерпул. Редно беше да извадат нешто.
Не ми се курчи со факти, глеаш демек фер плеј коректност глумам ебате.

Ovie li se tie jakite liverpool? hehee

(леле колку сме лоши, еден гол да примиме све ќе падне у вода и ќе го јадеме на велико како падна челзи до ова ниво не ми се верува)

Жими се, понекогаш мислам дека намерно со коментарите одиш во крајности. Невозможни се такви дијаметрално различни видувања за нештото. :ROFLMAO:

Иако ова ти е од прво полувреме, освен првите десеттина минути каде што одбраната покажуваше слабости и беше несигурна, или ајде да бидам фер, Рудигер и Зума, Челзи изигра одличен натпревар. Многу трчање, висок интензитет, добра контра и полу-контра, дозирана агресија и многу добар процент на креирани шанси.
Баш онака како што треба за да го победиш моментално најдобриот тим на светот.
И без размислување, еден од подобрите мечеви на Челзи во последните неколку сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom