Наполи??? Астон вила???Тие се тие екипи, Атлетико,Челзи и Вотфорд![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наполи??? Астон вила???Тие се тие екипи, Атлетико,Челзи и Вотфорд![]()
За во 2020 мислевНаполи??? Астон вила???
Абе последен пат беше финалето 2012. Ама затоа во Лига Куп скоро секоја сезона мора да играатОд Челзи имам трауми у фа куп више. Увек од нив го јадеме.
Честито како и да е, се надевам ќе освојат, Лампард заслужува трофеј.
Не ми се курчи со факти, глеаш демек фер плеј коректност глумам ебате.Абе последен пат беше финалето 2012. Ама затоа во Лига Куп скоро секоја сезона мора да играат
И бо Супер Куп и во ПЛ Челзи сезонава беше добар против Ливерпул. Редно беше да извадат нешто.
Престани да се бламираш.Epa neli dvojna kruna? Od kade seto ovaaa??''!!!!
У реду е брат, има лекови за епилепсија, земи прашај по аптекиве.Epa neli dvojna kruna? Od kade seto ovaaa??''!!!!
Ovie li se tie jakite liverpool? hehee
(леле колку сме лоши, еден гол да примиме све ќе падне у вода и ќе го јадеме на велико како падна челзи до ова ниво не ми се верува)
Dzvoni mi koga poll kje osvoi PET PL sto kje gi proslavis.У реду е брат, има лекови за епилепсија, земи прашај по аптекиве.
Uste si tuka posle blamot prethodniot vikend?Престани да се бламираш.
Сигурен си дека сакаш да го правиш "come back when you have ___ titles" муабетот?Dzvoni mi koga poll kje osvoi PET PL sto kje gi prslavis.