Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај Мегваер гледам доста невообичаени грешки, делува дека уморот го стига.
Или тоа или намалено му е движењето поради проблемите со колкот што ги имаше во декември, кој трча редовно знае како влијаат на hip extension такви повреди, едноставно не можеш да правиш нормални движења.
Вака настануваат хронични повреди, се надевам знаат што прават.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.580
Поени од реакции
8.213
Сити ќе бидат без Љапорте во дербито за недела дена, се надевам марсијал ќе се оправи до тогаш зошто апла смешни се во одбрана.Погба од наредна недела почиња со тренинзи, можно е да биде во состав за со Сити, но пореално е со Тотенхем.Ќе биде убаво да се види средина составена од Бруно, Погба и Фред/Мектоминеј.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.320
Некако врзавме убав период, за кој андрак сега ни е Погба? Јасно како бел ден дека не сака да игра за Јунајтед, на лето сака да си оди, ние сега треба да му бидеме тренинг squad?
Ако е за бустање цена при продажба, уништувањето на оваа атмосфера ми се чини тро скапа цена!
Стаорецот ми беше врв за хејт, ама овој убедливо го јаде!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.580
Поени од реакции
8.213
Некако врзавме убав период, за кој андрак сега ни е Погба? Јасно како бел ден дека не сака да игра за Јунајтед, на лето сака да си оди, ние сега треба да му бидеме тренинг squad?
Ако е за бустање цена при продажба, уништувањето на оваа атмосфера ми се чини тро скапа цена!
Стаорецот ми беше врв за хејт, ама овој убедливо го јаде!
Да не забегуваме поради тоа што ги тепавме мртвите Ватфорд 3 0 и Бриж 5 0, зошто сепак тенок е составот и секој играч е битен, и да, платен е премногу за да игра не за да мења фризури.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.580
Поени од реакции
8.213
Обично кога ќе се спомне муабетов киксаме, али шо го е***.Лестер киксна и ако тепаме идеме на -6.

ПС:Медисон е во тапа форма.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.894
Поени од реакции
67.546
Некако Грилиш почнува да ми станува по Јунајтед материјал. Кај него намалија скандаливе, кај Мадисон зачестија. Плус што овој самиот ги влечеше Вила цела полусезона.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.580
Поени од реакции
8.213
Некако Грилиш почнува да ми станува по Јунајтед материјал. Кај него намалија скандаливе, кај Мадисон зачестија. Плус што овој самиот ги влечеше Вила цела полусезона.
Карактерно повеќе пргав, борбен и жилав ми е Грилиш споредено со Медисон(дури малце мекуш ми делува).

Член од
14 април 2012
Мислења
32.894
Поени од реакции
67.546
Добивам впечаток дека кога Лестер игра добро, и он игра добро. Кога не им оди, овој тешко прави нешто да ги извади од лајна. Плус се шушка дека Грилиш има некој вид на клаузула од 45 милиони фунти, некаде сретнав 60 милиони фунти.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Пред некој ден се појавија информации дека сакат уште сега да го обезбедат трансферот на Грилиш

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.835
Поени од реакции
10.139
Па како се влечкаат со трансферите и подобра идеја е да почнат од сега плус ако остане у Премиер лига Вила може да бараат повеќе пари

Член од
28 јуни 2015
Мислења
915
Поени од реакции
578
Последниве години, ретко сме гледале игра на нашиве како онаа против Бриж.

И, добро сте забележале...
Каде ќе ни' биде крајот ако Фернандеш и Мата продолжат со нивните комбинации.

Цврсто во недела!

Come on, United!

Kajgana Shop

На врв Bottom