Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Решив да почнам со слабеење затоа што си имав стресен период и стомак пуштив се здебелив малце па си гледав некои си суплименти да земам па прво читав и во форумов доста има искусни секој совет е добро дојден планирам во теретана и диетален план да си направам , видов од овие таблети Фат директ иначе висок 175цм 90кг 25год па нова промена и секој совет добро дојден :)
Arno so ke pocnis da treniras, ali prvo treba da ja sredis ishranata i tek posle da uvidis so ti fali i da nadohnadis so suplement. Ako nemas soodvetna ishrana, zabe ti se ovie fat brneri.

Решив да почнам со слабеење затоа што си имав стресен период и стомак пуштив се здебелив малце па си гледав некои си суплименти да земам па прво читав и во форумов доста има искусни секој совет е добро дојден планирам во теретана и диетален план да си направам , видов од овие таблети Фат директ иначе висок 175цм 90кг 25год па нова промена и секој совет добро дојден :)

Помалце јади. Ти внесуваш дупло калории него што ти е потребно за таа висина, идеална тежина за тие 175 ти е негде 70-75 кг.

Јас не познавам некој да почнал да вежба и да праша, што да јадам и како да вежбам. Сите првото нешто што го пишат е "ШТО ДА ЗЕМАМ"?

А за овај погоре шо кажва приказни со таја веганската диета... немам коментар. Утре ќе прочиташ Personal Trainer кај него во био на инста.

Јас не познавам некој да почнал да вежба и да праша, што да јадам и како да вежбам. Сите првото нешто што го пишат е "ШТО ДА ЗЕМАМ"?

А за овај погоре шо кажва приказни со таја веганската диета... немам коментар. Утре ќе прочиташ Personal Trainer кај него во био на инста.

Коментар на место. Се тешам со тоа што мислам дека секаде има вакви појави.

Предлог што да си земам за на работа со туна?
Пошто само туна ми е малку

Предлог што да си земам за на работа со туна?
Пошто само туна ми е малку
Се, спакувај во стаклен сад и културно отвори и јади си на работа не е тешко, не е срамота...

Предности и мани на кето диета за почетници, ако не ви е проблем? 170 cm, околу 60 kg, оптимална тежина на која сум се држела поголемиот дел од животот ми е некои 55 kg, последниве неколку години ги покачив. И дали со тоа можам успешно да редуцирам масни наслаги и да дефинирам мускулна маса, во комбинација со некои физички вежби? Би ве замолила за нешто пократко срочено околу ова, благодарам.

Што јадете сабајле на работа, да не вклучува леб?

Што јадете сабајле на работа, да не вклучува леб?
Овес, семиња(ленено,чиа,сусам,тиква), јаткасти плодови(јас ставам шо иам у моментот највише лешник или бадем), суво овошје(брусница) и банана и вишни/малини смрзнати по една шака( тоа ми дава течност на целата смеса) - не одзема мн време за подготовка, а може да те најаде комотно.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Предности и мани на кето диета за почетници, ако не ви е проблем? 170 cm, околу 60 kg, оптимална тежина на која сум се држела поголемиот дел од животот ми е некои 55 kg, последниве неколку години ги покачив. И дали со тоа можам успешно да редуцирам масни наслаги и да дефинирам мускулна маса, во комбинација со некои физички вежби? Би ве замолила за нешто пократко срочено околу ова, благодарам.
Za pocetnik se preporacuva da ne se gnjavi so teski dieti. Taja dieta e teska za drzenje i saka mnogu mnogu vnimavanje na ishranata. Zapocni vo teretana ili ako neodis vo teretana, pocni so kardio, brzo odenje na prazen stomak. Tie 5kg pola se voda, natrium, glikogen. @Invader na sabajle ovez vo zamena za lebot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom