- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.352
- Поени од реакции
- 84.575
Палагружа е поблиску до Италија одколку до Хрватска.
Ако сум перманентно баниран, тогаш како можам да те цитирам?
Ок, ако нашата добрина, намалувањето на казната и прогледувањето низ прсти ти смета... тогаш нека биде по твое.Ако сум перманентно баниран, тогаш како можам да те цитирам?
Значи ако банирате, банирајте како треба. Срамота е ова.
нема врска, Палагружа е најблиску до Вис...а ако така гледаш тогаш Турција треба да им ги земе еден куп острови на Грција ... Си има меѓубародни договори како се одредени границите..Палагружа е поблиску до Италија одколку до Хрватска.
Барем Реален си ако не друго.Република Северна Македонија ќе биде држава со голема преспектива. Благодарење на Преспанскиот договор. Што има поголемо значење дури и од Охридскиот рамковен договор.
А , корисник на терминот перспекитива... на некој начин...Република Северна Македонија ќе биде држава со голема преспектива. Благодарење на Преспанскиот договор. Што има поголемо значење дури и од Охридскиот рамковен договор.
Да ви се мочам и во северна и во преспански и во бугарски и во охридски рамковен и во НАТО!!Република Северна Македонија ќе биде држава со голема преспектива. Благодарење на Преспанскиот договор. Што има поголемо значење дури и од Охридскиот рамковен договор.
Да да,не е битна ниту тиранска платформа ниту двојазичност,ниту губење на идентитет,битна е партијата пред се и над се .Битно е вождот шо ќе ти нареди,неговиот став е по дифолт и твој,размислување со своја глава е строго забрането.Ова е клиничката слика на еден класичен-полтрон.Абе јакиот кур дали се викаме Македонија или Северна Македонија.
Двата тнр. договори се мочање во фаца на "граѓаните" на "нашата земја".Република Северна Македонија ќе биде држава со голема преспектива. Благодарење на Преспанскиот договор. Што има поголемо значење дури и од Охридскиот рамковен договор.
Друже се заборавам да те прашам, ти ли си "арапот" на сликата?Двата тнр. договори се мочање во фаца на "граѓаните" на "нашата земја".
Ама џанум така сме заслужиле, кај нас велат "толку ни сечит".
А децата од што ќе живеат ако немаш пари?На странците им е битно тука да има цело време криза. Затоа ја направија западна Македонија, второ Косово на Балканот или се оди полека кон тоа.
Пошто НЕЈТО Форсес не не штити од внатрешен судир, значи само ќе си продужат со она што го правеа последните 28 години.
Разликата е што само повеќе пари ќе фрламе на оружје што и баш не ни треба... а да и ќе праќаме војници да гинат таму негде за не знам какви цели...
Јас сум за да не влеземе во НАТО... ама фората е да бидеме зависни од некој...
Мислам дека само Македонија и Словенија можеа да бидат политички независни држави, но ете не направија економски зависни бидејќи сме мали. Ама ете и лажно не прават да бидеме и политички зависни.
Одлично ќе беше да бевме независна држава во било кој поглед!
Правете повеќе деца, не бришат полека...