Lugje Vo Crno

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
za povekjeto dobata se merat... pred i posle isus... za nas.. pred i posle cvarkite!

Samo jako otidoffffme, morashe da ne zatvorat....
Се' што е добро кратко трае, јбг, не е до нас.
Космичко - природен закон си е закон, не ко овие минлививе човечки закони и подзаконски акти, алинеи, членови и подчленови, точки и подточки.

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Може ли името на организацијава што планираш да ја создадеш да се вика " a ne bevme takvi..."
Организацијата е веќе некое време создадена и многу е извесно дека ќе се етаблира. Со моето изострено Илуми-naughty око приметувам дека на сликата на твојот аватар, како и на мојата, има печурки. А печурките се една од есенцијалните состојки на - wait for it - 3,14-цата. А пица е нагалено термин за женскиот полов орган, инаку, прапочетокот на сите нешта на светов. Доказ - L'Origine du monde - Gustave Courbet. Доказ дека и ти технички си бил женско на почетокот на својот ембрионален развиток - We were all female. И тука повторно се навраќаме на тезите кои јас ги поставив, пица-женски гениталии-триаголник - светата тријада на Илуми-naughty-те. Resistance is futile - give in!

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
@placeb ova e d nju level na iluminacija.... borgite se edni od nas.... isto i vulkancite....

ili potocno kazano..... Seven Of Najn... Seven Of Majn....

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
inaku @placeb... kje ni treba ime na religijata... kako front za organizacijata... da deluva izdrzano... ...ogy ili ...izm na kraj da ima... ili principot na cvarkata moze.... i da ima sejkret geometri... neshto da povrzeme tuka .....
Автоматски споено мислење:

Тука сум еј, кој ме тера :)
dobredojde!

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Организацијата е веќе некое време создадена и многу е извесно дека ќе се етаблира. Со моето изострено Илуми-naughty око приметувам дека на сликата на твојот аватар, како и на мојата, има печурки. А печурките се една од есенцијалните состојки на - wait for it - 3,14-цата. А пица е нагалено термин за женскиот полов орган, инаку, прапочетокот на сите нешта на светов. Доказ - L'Origine du monde - Gustave Courbet. Доказ дека и ти технички си бил женско на почетокот на својот ембрионален развиток - We were all female. И тука повторно се навраќаме на тезите кои јас ги поставив, пица-женски гениталии-триаголник - светата тријада на Илуми-naughty-те. Resistance is futile - give in!
Јас мислам ова да ни биде нешто како декларација на независноста на американците.....на кожа од коза ќе го пишеме...на сите познати јазици.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
Готово...ми требаше време да се реосознаам...Целата мудрост нека ми доаѓа од тебе.
Ако треба да ти потпишам - потпишувам.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Готово...ми требаше време да се реосознаам...Целата мудрост нека ми доаѓа од тебе.
Ако трба да ти потпишам - потпишувам.
Донеси мртва мачка на следниот собир...... @Секташ666 ќе ти каже детали.

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Јас мислам ова да ни биде нешто како декларација на независноста на американците.....на кожа од коза ќе го пишеме...на сите познати јазици.
Тетоважа на чело ми делува некако повалидно.

Член од
23 декември 2018
Мислења
112
Поени од реакции
276
Донеси мртва мачка на следниот собир...... @Секташ666 ќе ти каже детали.
да да, у секој момент сум активен, шо и да имате желба слободно контактирајте ме, мачка ли ќе е, свиња ли бес глава ќе е нема маки

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
tvrdam deka ne e vo pms... tie denovi ko kje dojdat... ja na forumo ne idam!
И опасно завлегуваме во ад феминам аргументи, а општопознато е дека кон такви аргументи прибегнува опонентот само кога чувствува апсолутна немоќ и губење на контрола над ситуацијата. Впрочем, оспори нешто од тоа што го наведов погоре?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
И опасно завлегуваме во ад феминам аргументи, а општопознато е дека кон такви аргументи прибегнува опонентот само кога чувствува апсолутна немоќ и губење на контрола над ситуацијата. Впрочем, оспори нешто од тоа што го наведов погоре?
Он се плаши да не почнеш да тепаш ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom