Z
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
fala na sugestii.Во Северна Америка е доста развиено тоа и има многу работни места. Барај за Канада, еден професор што го следам со кариерата зошто и за IT вади трудови, имаше скоро предавано на факултет и за Competing on sport cases. Не следам НФЛ ама еднаш со опсежна Ексел анализа ја погоди однапред цела сезона, секако со некои мали разлики. Ако си добар со аналитика не се устручавај, аплицирај си за такви курсеви макар онлајн и после барај работа
pa vekje se primenuva toa, do razlicno nivo, vo sekoja industrija.
Ни јас не сум ама Америка кине на Олимпијади со data science аналитичари. Тие им ги прават штафетите.fala na sugestii.
bas vcera gledav Linkedin, pretezno Severna Amerika, Anglija i po nesto Malta za tie struki.
na Amerite stats im e svetinja
Me motivirase eden tip na ESADE biznis skolata Barselona. Tipot predavase marketing, a posle toa
isteral uste nekoj program executive ili professional Master i raboti za Evroliga kosarka na nekoi promocii.
a posleden period nekako mnogu raboti asociraat nakaj Kanada
Автоматски споено мислење:
pa vekje se primenuva toa, do razlicno nivo, vo sekoja industrija.
ne sum pregolem fan za upotrebata na data science vo sport, ama
epten e popularno sega.
raka na srce, mene najdobro mi bese vo granit mehanizacija pred nekoi 5 godini, ako mi bese tamu najniska plata vo zivotot. banda bez komanda, koj na koj stigne vika, site si go zemaat toa normalno, bratstvo edinstvoПостовиве ви се to good to be true.
Ја еден незнам шо си ја сака работата, бар тука. Дури и по администрација шо се испотепаа да влезат сега досадно им било, немале работа ги броеле секундите, индијанци имало бла бла. За приватен сектор да не праам муабет, за ич пари прекувремено нон стоп, курчења од шефови и газди.
А и овие надвор шо се, леле тешко е, по две работи, мобинг и сл. Програмери еден куп знам шо пола ради здравје се откажаа и покрај парите јаки.
Сеа може не е до толку лошо, знаеме да преувеличуваме, ама исто и за обратно.
Оваа поговорката е нешто најлошо што му се случило на македонскиот народ.Цел си ти Кање, а пост ти е чисто срање.
Куде мога да га споиш тога пропо рапера сс овуј тему.Работа е дел од живот, третина од деноноќие,мора да се работи.Џабе не викаф боље џабе
работи него џабе да седиш.
Кој збор е џабе устфари еј.Џабе хаха
На работа на труд!!!
Пробудете се морни копачи и копачки!!!