Tvoja je stvar kome ćeš šta dati.
Samo skontaj koliko toga je izašlo javno, a dato je u povjerenju.
Nema potrebe za paranojom druže , mozda se sjecas i sam jer sam vidio da si odavno na SF forumu da je D3n1s jedne prilike prije 7-8 godina na SerbianForumu rekao , parafraziram:
IPTV je budućnost i ništa ga ne može zaustaviti i bit će sve više i više mogućnosti za gledanje...
neka mi bilo ko kaže da je nešto bilo kada, u bilo kojem trenutku u prošlosti imao bolje, kvantitetnije ili bilo kako kvalitetnije nego ima sada?
Na kraju krajeva par Balkanaca nikako ne može s...t desetine , možda i stotine hiljada servera koliko ih ima širom svijeta.
Sinoć gledam neko piše kako mu trokira liga prvaka , ja gledam u tom momentu na turskom serveru na kojem je ex yu lista kanala nista lošija nego na ovim napuhanim poput Bitke itd , i pored 80.000.000 Turaka širom svijeta server i lista sa jednom konekcijom radi savršeno bez da ijednom zatrokira u toku utakmice .
Imaš turske IPTV forume koji imaju po 50.000 članova aktivnih pa sve to funkcionira opet super i ne vidim čak da ti turski serveri uvode neke zaštite poput ovih naših gazda koji su primorani jer je čitav balkan legao na par servera... .. biga