- Член од
- 24 мај 2016
- Мислења
- 340
- Поени од реакции
- 691
Čini ti se DREAMMANjel ti to vices
Čini ti se DREAMMANjel ti to vices
reci sta da ti posaljem za ovaj nadimakČini ti se DREAMMAN
Smirite strasti, dobio je čovjek gradinu prije sat i pol.jel ti to vices
sam mac ti neznaci nista ako nemas validan debug_keyIma li ko mac od Tv viet ,treba mi za test da mi pošalje u pp .Hvala
Hvala ti, IMAM JA SVE ŠTO MI Treba, a što je najvažnije imam LJUDE...reci sta da ti posaljem za ovaj nadimak
Zašto nisi odmah rekao, sad ih ima na izvoz...Smirite strasti, dobio je čovjek gradinu prije sat i pol.
Da se ku..išvidis, ja nemam nikog
Автоматски споено мислење:
jbg. nisu svi sirokogrudi znalci koji dele sakom i kapom, ima i nas kojima su mnogi pomagali i naucili ih svemu i svacemu, samo smo rekli daj i objasni mi i cap - gotova stvar, jbt. samo nesto trazite, sada kada svega ima u izobilju, ali vi bi da imate sve
Автоматски споено мислење:
sta mislis, jel kacim te liste da se kurcim ili da zajebavam
Moze meni,kad vec nudisljudi nemam ja gradinu vise stala mi .ne pisite vise na pp
zajebavam brate godinama, one koji se loze na toDa se ku..iš
темава је претвораш во чат!!!!!!zajebavam brate godinama, one koji se loze na to
ceif mi je
Nije to nikakvo smeče, ima mnogo vip i premium apk.smece, frajer pici linkove na klikove i to javne liste
Burman kako ovo treba da shvatim?posalji mu ti, na forumu nismo valjda samo zbog koristi
Evo,ja se izvinjavam.Malo sam se nasalio jbg.A i hvala @GoxiNS i @mmatic123 nije trebalo.Imam dovoljno mac adresa.Svakako i nije nesto ta gradina ima mnogo boljihBurman kako ovo treba da shvatim?
Da l si ozbiljno mislio ovo ili...
Pa bar od tebe licno sam zasluzio nesto jer sam ti ja na tvoje pitanje dal imam poslao bez ikakvog uslovljavanja ako si zaboravio
Inace hvala momcima koji su mi pritekli u pomoc i poslali sve zivo nije trebalo HVALA OD SRCA
A ovi koji su mislili da me ismevaju da ja potrazim uputstva za pronalazenje listi itd zbunili str se ili niste dobro procitali post radilo se o visekonekcijskim listama
Komarac,mmatic123,Bosna74,Musa1
Svaka vam cast
Samo jedna informacija kada sam ja nalazio mac sa ob vecina vas nije ni cula za ob tako da ....