KOŠARKA
Epsko finale – Partizan posle produžetka pobedio Zvezdu i osvojio Kup!
Košarkaši Partizana osvojili su Kup Radivoja Koraća pobedom posle produžetka protiv Crvene zvezde – 85:84.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poslano ti na p.m vidiekipa, jel server besnakobila još radi? meni preko stb ne radi više, vjerovatno mac poništen.
kljuki neslusaj druge...Upravo sam na pp dobio po picki jer sam se toboze ulizivao nekima da postanem clan sf vip sekcije , a problem je i sto sam clan admin sekcije jednog od foruma.
E sad, ja bih zamolio sve vas da nadjete neki post s moje strane koji je bilo kog clana ovog ili bilo kog exyu foruma povrijedio po bilo kom osnovu: financijskom, nacionalnom, vjerskom ili bilo kom drugom osnovu koji nije primjeren clanstvu na nekom iptv forumu, neovisno o tome da li je to regularni post ili pp.
Ja se obavezujem sa svoje strane u slucaju pozitivnog ishoda gorenavedenog kontaktirati SVE admine exyu foruma da mi se clanstvo na istima promptno ukine.
Malo je offtopic, al' stvarno su me razjebali!![]()
kljuki neslusaj druge...
ostani covjek kao sto si i sada...
sa moje strane uvik imas podrsku...
Bravo za VIP, podrška za kljukija !!!Upravo sam na pp dobio po picki jer sam se toboze ulizivao nekima da postanem clan sf vip sekcije , a problem je i sto sam clan admin sekcije jednog od foruma.
E sad, ja bih zamolio sve vas da nadjete neki post s moje strane koji je bilo kog clana ovog ili bilo kog exyu foruma povrijedio po bilo kom osnovu: financijskom, nacionalnom, vjerskom ili bilo kom drugom osnovu koji nije primjeren clanstvu na nekom iptv forumu, neovisno o tome da li je to regularni post ili pp.
Ja se obavezujem sa svoje strane u slucaju pozitivnog ishoda gorenavedenog kontaktirati SVE admine exyu foruma da mi se clanstvo na istima promptno ukine.
Malo je offtopic, al' stvarno su me razjebali!![]()
Дечки, да ви препорачам една одлична телеграм група во која ќе најдете многу премиум андроид апликации, м3u листи, smarters кодови и уште многу акаунти за разно разни iptv апликации...
BalkanFreeTV
Посетете ја, нема да зажалите.![]()
Ma kakav telegram i bakraci...Sultan ti je telegram, rupa bez dna, puna mac-ova ko tikva kospica. Takmicenje ko ce vise silovati servere a ko ce prije pokupiti sa drugih sajtova i zaljepiti tamo. Kratko, jasno jedna velika zbirka na koju se normalan covjek najezi.Дечки, да ви препорачам една одлична телеграм група во која ќе најдете многу премиум андроид апликации, м3u листи, smarters кодови и уште многу акаунти за разно разни iptv апликации...
BalkanFreeTV
Посетете ја, нема да зажалите.![]()