А, мауебетите у стилу на, жените се прават светици, а уствари сите до една (освен мајка ми) се курви у душа и би се продале за *вметни "цена" по желба* се толку плитки, патетични и без врска со реалноста, шо е траги-комично.
не знам од кај ти текна мајка ми (стара жена) да ја спомнуваш. сигурно кога била млада, важело и за неа. јас не реков дека е (била) исклучок. но повеќе се фокусираме кон жените на форумот, особено кон таа што тврди дека нема цена и не би направила ништо, па дури и да и дадат 5 милиони евра.
П.С
Ако жените имаат цена, имаат и мажите. Тука, ама баш никаква разлика нема.
па кој рече дека немаат???
разликата е дека 95% од мажите би имале секс без пари (значи цената е нула), а разликата е и што нема да се преправаат дека не сакаат
но мажите не се тука тема (отвори си тема ако сакаш). тука темата е јасно поставена од авторот:
Која е цената на пичката?
Ова е добронамерно прашање, не би сакал никој да биде навреден.
Колку мислите дека е и за која девојка.
Дали се тоа неколку пијачки, дали е возење со добра кола, дали е некое пријатно изненадување, дали е директно давање на пари, дали е тормозење со месеци пред да ви даде и како тоа го евалуирате.
Јас имам пишено коментари околу ова.
Убаво би било и вие да дадете свој придонес.
Дали цената на пичката денес е помала од претходно?
Дали е полесно да се ебне нешто?
Дали жената го изгуби респектот кој го имала поради раскалашеноста која ја манифестира.
Дали е тоа на крај позитивно или негативно.
На пример губиме верни сопруги, но добиваме доста секс со разни девојки.
Како се снаоѓаат машките во тој дисбаланс.. Како се снаоѓаат девојките во слободата.