ništa nema veze više manje, a da je bilo tako bilo jei što zbog toga biva da sam se namah pokvario, ja sam od vajkada veoma kvaran,to niko ne zna ni blizu koliko janemoj tako covjek je postenjacinja ,penzioner zivi svoj kako mora voljen u svom gradu i postovan i jos nesto to sto slikate i kuxxte se je kxxxc od ovce prevazidjenje stvari i hvala ti sto me spominjes mislio sam da si drugaciji lik ali nema veze
Pa sad sam se uverio u to!Ali svako zasto ima svoje zato,zar ne?ništa nema veze više manje, a da je bilo tako bilo jei što zbog toga biva da sam se namah pokvario, ja sam od vajkada veoma kvaran,to niko ne zna ni blizu koliko ja
Hahahahahahaha. Sta mi ti preporucujes?trenutno smo u 2020 godini
Ne objavljuj da išta znaš ako nisi pancirku obukao, tuku i konvencionalnim i nekonvencionalnimgdje ste hakeri,cini mi se da sam puno toga propustio od mog zadnjeg ulaska na kajganu
ma nisam dugo bio tu zbog obaveza,zapostavio sam bio ovo,morat cu se malo angazovati,pokvarene gazde sve mi liste iskljucili a pisalo null.Moram veceras wotweb pustiti malo nebi li sta nasao da netrazim liste po forumuNe objavljuj da išta znaš ako nisi pancirku obukao, tuku i konvencionalnim i nekonvencionalnim
e sad mi lakše ,kad si shvatioPa sad sam se uverio u to!Ali svako zasto ima svoje zato,zar ne?
samo 8000 imašKad se počnu khurčit Artom tacno mi dodje da svih 8000 listi objavim , aj sad brojte tamo panel razarači
@panelrazarac ovaj put je koincidencija majke mi
E jbg ti obezbedio zimnicu ali djaba zime nemaKad se počnu khurčit Artom tacno mi dodje da svih 8000 listi objavim , aj sad brojte tamo panel razarači
@panelrazarac ovaj put je koincidencija majke mi