Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
26 октомври 2019
Мислења
4
Поени од реакции
10
trenutno smo u 2020 godini :)
Kolega, ti mozda jesi u 2020-oj, ali ja, sto se tice skenera i cuda, jos nisam ni u 1943-oj. Jos mi nije bila ni Bitka na Neretvi :)
I nemojte mi plaho kritikovat zemljaka @dadoxy. Meni je sasvim razumljiva euforija kad ovo krenes cackati, pa nadjes nesto. Jbt, ja pocetnik, prije par sedmica nadjoh par listi bas sa ovim salezli skenerom, sa nekog lijevog servera. Puho sam se ko da sam internet izmislio.

Член од
6 мај 2017
Мислења
1.427
Поени од реакции
2.883
A ˝skeneri˝ za panele su posebna priča :D šta ćeš , da sam garib i da me sažalijevaju tu svima bi bio dobar , a kad ih prekucaš za 2 mjeseca onda ...hm jebiga , ljudska je osobina ta ljubomora pa je to i za razumijeti :D
Ovo je STRAVA strahovita, od kako su dopustili ove istoorganske brakove, razmišljam da zaprrosim čoveka, ovakav talenat za ovaj IPTVniste sreli,dečko za 2 meseca, ufatio, čuvenu GRTALICU, o kojoj je još visionar D3n1s pričao da će se pojaviti JEDNOG DANA, . Samo kažem ,kapa dole

Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
Член од
6 мај 2017
Мислења
1.427
Поени од реакции
2.883
Drug,mene u principu tvoji postovi ne doticu,ali stvarno ne razumem koja je svrha toga,ako nikom ne pomazes,a stalno se hvalis sa svim i svacim.Pa uzivaj,skeniraj i gledaj sta hoces,ali stvarno sto rece Gargamel83,malo prelazis u dosadu.Pozdrav za tebe.
Toma, pa to e ljubomora,a ona uvlačenja Dsukiju i Interu su bila BIBLIJSKIH razmera,bio si lider i nije smetalo koje su oni spike imali-torture, čovek ima sve izgleda pored love i dobar saport, iZAJEBAVA se neviđeno, na ono doba, kad su to samo"kraljevi" smeli. Meni mi se sviđa.,duhovit, van serijski, e sad treba to videti, vratite se 2 meseca u nazad, pa do danas, ko se može pohvaliti takvim napretkom i ako kombinuje ,sve lovu, diplomatiju i ostale štosove,najmanje, je što mu zameram jezajebancija i vađenje masti tomu podobnim likovima

Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
Drug,mene u principu tvoji postovi ne doticu,ali stvarno ne razumem koja je svrha toga,ako nikom ne pomazes,a stalno se hvalis sa svim i svacim.Pa uzivaj,skeniraj i gledaj sta hoces,ali stvarno sto rece Gargamel83,malo prelazis u dosadu.Pozdrav za tebe.
toma druze covjek se zajebava ,sto bi rekli ispipava vam nerv

Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
Toma, pa to e ljubomora,a ona uvlačenja Dsukiju i Interu su bila BIBLIJSKIH razmera,bio si lider i nije smetalo koje su oni spike imali-torture, čovek ima sve izgleda pored love i dobar saport, iZAJEBAVA se neviđeno, na ono doba, kad su to samo"kraljevi" smeli. Meni mi se sviđa.,duhovit, van serijski, e sad treba to videti, vratite se 2 meseca u nazad, pa do danas, ko se može pohvaliti takvim napretkom i ako kombinuje ,sve lovu, diplomatiju i ostale štosove,najmanje, je što mu zameram jezajebancija i vađenje masti tomu podobnim likovima
nemoj tako covjek je postenjacinja ,penzioner zivi svoj kako mora voljen u svom gradu i postovan i jos nesto to sto slikate i kuxxte se je kxxxc od ovce prevazidjenje stvari i hvala ti sto me spominjes mislio sam da si drugaciji lik ali nema veze

Kajgana Shop

На врв Bottom