- Член од
- 19 ноември 2019
- Мислења
- 1.116
- Поени од реакции
- 4.204
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hehe djaba kad ih vec pola neradiA ˝skeneri˝ za panele su posebna pričašta ćeš , da sam garib i da me sažalijevaju tu svima bi bio dobar , a kad ih prekucaš za 2 mjeseca onda ...hm jebiga , ljudska je osobina ta ljubomora pa je to i za razumijeti
![]()
Kolega, ti mozda jesi u 2020-oj, ali ja, sto se tice skenera i cuda, jos nisam ni u 1943-oj. Jos mi nije bila ni Bitka na Neretvitrenutno smo u 2020 godini![]()
Ovo je STRAVA strahovita, od kako su dopustili ove istoorganske brakove, razmišljam da zaprrosim čoveka, ovakav talenat za ovaj IPTVniste sreli,dečko za 2 meseca, ufatio, čuvenu GRTALICU, o kojoj je još visionar D3n1s pričao da će se pojaviti JEDNOG DANA, . Samo kažem ,kapa doleA ˝skeneri˝ za panele su posebna pričašta ćeš , da sam garib i da me sažalijevaju tu svima bi bio dobar , a kad ih prekucaš za 2 mjeseca onda ...hm jebiga , ljudska je osobina ta ljubomora pa je to i za razumijeti
![]()
Moja gospodja tu spada medju sampione, recimo jucer jastreb - rezultat - lijevi far i 250 ojrica, heheA, sta bi rekli za ovo - koji crni lovac, kakva puska, prosle nedelje zeca, juce fazana, autom, bez dima i baruta !![]()
mi vani nemamo taj prblem heheTo mi nikad nije radilo problem kad je iptv u pitanju.. Haha.. Uostalom kad pišem na forumu ili poruke, uopće me nije briga dali sam stavio c ć ili č... Svi me razumiju..
Toma, pa to e ljubomora,a ona uvlačenja Dsukiju i Interu su bila BIBLIJSKIH razmera,bio si lider i nije smetalo koje su oni spike imali-torture, čovek ima sve izgleda pored love i dobar saport, iZAJEBAVA se neviđeno, na ono doba, kad su to samo"kraljevi" smeli. Meni mi se sviđa.,duhovit, van serijski, e sad treba to videti, vratite se 2 meseca u nazad, pa do danas, ko se može pohvaliti takvim napretkom i ako kombinuje ,sve lovu, diplomatiju i ostale štosove,najmanje, je što mu zameram jezajebancija i vađenje masti tomu podobnim likovimaDrug,mene u principu tvoji postovi ne doticu,ali stvarno ne razumem koja je svrha toga,ako nikom ne pomazes,a stalno se hvalis sa svim i svacim.Pa uzivaj,skeniraj i gledaj sta hoces,ali stvarno sto rece Gargamel83,malo prelazis u dosadu.Pozdrav za tebe.
toma druze covjek se zajebava ,sto bi rekli ispipava vam nervDrug,mene u principu tvoji postovi ne doticu,ali stvarno ne razumem koja je svrha toga,ako nikom ne pomazes,a stalno se hvalis sa svim i svacim.Pa uzivaj,skeniraj i gledaj sta hoces,ali stvarno sto rece Gargamel83,malo prelazis u dosadu.Pozdrav za tebe.
dobro je da nisu videli ovi iz levijatana !Moja gospodja tu spada medju sampione, recimo jucer jastreb - rezultat - lijevi far i 250 ojrica, hehe![]()
![]()
nemoj tako covjek je postenjacinja ,penzioner zivi svoj kako mora voljen u svom gradu i postovan i jos nesto to sto slikate i kuxxte se je kxxxc od ovce prevazidjenje stvari i hvala ti sto me spominjes mislio sam da si drugaciji lik ali nema vezeToma, pa to e ljubomora,a ona uvlačenja Dsukiju i Interu su bila BIBLIJSKIH razmera,bio si lider i nije smetalo koje su oni spike imali-torture, čovek ima sve izgleda pored love i dobar saport, iZAJEBAVA se neviđeno, na ono doba, kad su to samo"kraljevi" smeli. Meni mi se sviđa.,duhovit, van serijski, e sad treba to videti, vratite se 2 meseca u nazad, pa do danas, ko se može pohvaliti takvim napretkom i ako kombinuje ,sve lovu, diplomatiju i ostale štosove,najmanje, je što mu zameram jezajebancija i vađenje masti tomu podobnim likovima