Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
8 април 2017
Мислења
1.884
Поени од реакции
3.130
Složicu se i sa Tomom i sa Garagamelom...
Mislim da ovo polako prelazi granice ukusa...Pogotovo ovaj post...
Niko nije ljubomoran, svi po nešto imaju, svako se snalazi na svoj način i zadovoljan je...Ali se ne eksponira...
Dobro, neko ima potrebu za tim, neko ne...
Smatram da još dosta ljudi misli isto, e sad da li se boje da iznesu svoje mišljenje ili zavise od listi koje ima saljes, pa te slepo prate i lajkuju, to ne znam..
Znam da bi trebao malo da povučes ručnu...
A najbolje od svega je to s ćim se hvali nije ništa posebno.. Pa jbt još prije 5 godina uvjek imam a nisam jedini po sigurno i 50 60 tisuća listi.. Pa šta sad treba da svaku da slikam i uvalim se... Kao vi nemate a ja imam.. Svašta... Čuti, gledaj i ako kome treba na PM i to je to..
I taj gargamel ima ja znam.. Cijeli art još brdo raznih lista, servera... A kad je stavio sliku da se hvali.. Nikad.. To je razlika a da nespominjem prave majstore iz ekipe..

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Hvala puno kolega ali to mi ne pomaze, to radi sa starijim uredjajima. Nema veze, pisao sam i ovima na Smart IPTV, obicno odgovore, valjda ce i sad, ne znam zasto nece sa USB iako je na drugom tv radilo to.

GoxiNS

Ko смe, тaj мoжe,ko нe знa зa страх тaj идe напред
Член од
20 февруари 2019
Мислења
377
Поени од реакции
2.286
A najbolje od svega je to s ćim se hvali nije ništa posebno.. Pa jbt još prije 5 godina uvjek imam a nisam jedini po sigurno i 50 60 tisuća listi.. Pa šta sad treba da svaku da slikam i uvalim se... Kao vi nemate a ja imam.. Svašta... Čuti, gledaj i ako kome treba na PM i to je to..
I taj gargamel ima ja znam.. Cijeli art još brdo raznih lista, servera... A kad je stavio sliku da se hvali.. Nikad.. To je razlika a da nespominjem prave majstore iz ekipe..
Upravo sam mislio na sve to što si naveo...
Ja pouzdano znam da i ti imaš, neću reći sve ali sigurno skoro sve, kad nisam imao slao si mi brdo extra listi.
Gargamel ima jako puno i zna puno, meni je uvek pomogao i poslao na PM...
Toma isto tako, maher za drimove a i za liste bogami....
A svi su stara ekipa, iskusna...I svi ćute i ne eksponiraju se...
Jbg, neka radi čovek šta hoće ali meni se lično ne dopada, pogotovo kad se pređu granice...

Последно уредено:
Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Jedino izgleda ti mozes da saljes njemu poruke, niko drugi ne :D

Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Moguce da sam ja bio kriv za to, jbg, imali smo prepisku pre pa se samo nadovezao na to i tako je mogao da posalje poruku. Onda sam ja kriv ako mi privatne iskljucene. Jbg, moja greska, i bilo mi cudno sto niko ne pise na PP..

Jbg nisam namerno nikog hteo da zezam, zaboravio sam da su mi PP bile iskljucene..

Sad sam video i tvoju prethodnu poruku, ne poznajes me, ja sto ne mogu da ispunim ja i ne obecavam. U pitanju je nesporazum i nista vise, kao sto sam rekao, iskljucene su mi bile poruke a nisam znao, mogao da mi salje samo neko ko je imao prepisku sa mnom, on se javio i poslao sam mu, ali evo poslacu jos jednom ko je poslao poruku nakon sto sam otkljucao, to je @resad1.

Последно уредено:
Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Čuti i gledaj ćim se hvali - jbt. generalno imas problem sa c i c :)

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
To mi nikad nije radilo problem kad je iptv u pitanju.. Haha.. Uostalom kad pišem na forumu ili poruke, uopće me nije briga dali sam stavio c ć ili č... Svi me razumiju..
hehe, smesno mi brate, morao sam ti reci ;)
bas me interesuje kako kazes cevapcic :D
bolje ti je da kucas ovako k'o ja, bez kvacica :lolzz:

Член од
12 декември 2019
Мислења
82
Поени од реакции
136
Pozdrav svima,

Zar nije poenta svakog foruma razmena mišljenja, iskustva, ovaj alat , onaj alat, koji url, host, šta valja, šta ne valja i slično, u to po meni spada i hvaljenje, kukanje, kačenje slika .... Ako se svede na dobro jutro kajgano, i ima li neko ovu ili onu listu, daj da otvaramo telegram kanal brže će ići!

Член од
8 ноември 2019
Мислења
97
Поени од реакции
99
Slazem se sa tobom, ali u danasnje vreme svako izgleda drzi za sebe ono sto zna i ono sto ima...

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Член од
27 септември 2018
Мислења
191
Поени од реакции
238
ako nisi uslikao to ti je kao da i nemas ;) hehe

Kajgana Shop

На врв Bottom