Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Složicu se i sa Tomom i sa Garagamelom...
Mislim da ovo polako prelazi granice ukusa...Pogotovo ovaj post...
Niko nije ljubomoran, svi po nešto imaju, svako se snalazi na svoj način i zadovoljan je...Ali se ne eksponira...
Dobro, neko ima potrebu za tim, neko ne...
Smatram da još dosta ljudi misli isto, e sad da li se boje da iznesu svoje mišljenje ili zavise od listi koje ima saljes, pa te slepo prate i lajkuju, to ne znam..
Znam da bi trebao malo da povučes ručnu...
A najbolje od svega je to s ćim se hvali nije ništa posebno.. Pa jbt još prije 5 godina uvjek imam a nisam jedini po sigurno i 50 60 tisuća listi.. Pa šta sad treba da svaku da slikam i uvalim se... Kao vi nemate a ja imam.. Svašta... Čuti, gledaj i ako kome treba na PM i to je to..
I taj gargamel ima ja znam.. Cijeli art još brdo raznih lista, servera... A kad je stavio sliku da se hvali.. Nikad.. To je razlika a da nespominjem prave majstore iz ekipe..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hvala puno kolega ali to mi ne pomaze, to radi sa starijim uredjajima. Nema veze, pisao sam i ovima na Smart IPTV, obicno odgovore, valjda ce i sad, ne znam zasto nece sa USB iako je na drugom tv radilo to.

A najbolje od svega je to s ćim se hvali nije ništa posebno.. Pa jbt još prije 5 godina uvjek imam a nisam jedini po sigurno i 50 60 tisuća listi.. Pa šta sad treba da svaku da slikam i uvalim se... Kao vi nemate a ja imam.. Svašta... Čuti, gledaj i ako kome treba na PM i to je to..
I taj gargamel ima ja znam.. Cijeli art još brdo raznih lista, servera... A kad je stavio sliku da se hvali.. Nikad.. To je razlika a da nespominjem prave majstore iz ekipe..
Upravo sam mislio na sve to što si naveo...
Ja pouzdano znam da i ti imaš, neću reći sve ali sigurno skoro sve, kad nisam imao slao si mi brdo extra listi.
Gargamel ima jako puno i zna puno, meni je uvek pomogao i poslao na PM...
Toma isto tako, maher za drimove a i za liste bogami....
A svi su stara ekipa, iskusna...I svi ćute i ne eksponiraju se...
Jbg, neka radi čovek šta hoće ali meni se lično ne dopada, pogotovo kad se pređu granice...

Последно уредено:
Jedino izgleda ti mozes da saljes njemu poruke, niko drugi ne :D

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Moguce da sam ja bio kriv za to, jbg, imali smo prepisku pre pa se samo nadovezao na to i tako je mogao da posalje poruku. Onda sam ja kriv ako mi privatne iskljucene. Jbg, moja greska, i bilo mi cudno sto niko ne pise na PP..

Jbg nisam namerno nikog hteo da zezam, zaboravio sam da su mi PP bile iskljucene..

Sad sam video i tvoju prethodnu poruku, ne poznajes me, ja sto ne mogu da ispunim ja i ne obecavam. U pitanju je nesporazum i nista vise, kao sto sam rekao, iskljucene su mi bile poruke a nisam znao, mogao da mi salje samo neko ko je imao prepisku sa mnom, on se javio i poslao sam mu, ali evo poslacu jos jednom ko je poslao poruku nakon sto sam otkljucao, to je @resad1.

Последно уредено:
Čuti i gledaj ćim se hvali - jbt. generalno imas problem sa c i c :)

To mi nikad nije radilo problem kad je iptv u pitanju.. Haha.. Uostalom kad pišem na forumu ili poruke, uopće me nije briga dali sam stavio c ć ili č... Svi me razumiju..
hehe, smesno mi brate, morao sam ti reci ;)
bas me interesuje kako kazes cevapcic :D
bolje ti je da kucas ovako k'o ja, bez kvacica :lolzz:

Pozdrav svima,

Zar nije poenta svakog foruma razmena mišljenja, iskustva, ovaj alat , onaj alat, koji url, host, šta valja, šta ne valja i slično, u to po meni spada i hvaljenje, kukanje, kačenje slika .... Ako se svede na dobro jutro kajgano, i ima li neko ovu ili onu listu, daj da otvaramo telegram kanal brže će ići!

Slazem se sa tobom, ali u danasnje vreme svako izgleda drzi za sebe ono sto zna i ono sto ima...

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

ako nisi uslikao to ti je kao da i nemas ;) hehe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom