- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
Sad bi ja trebao kao pojedinci koji su me maloprije kritikovali i koji se inace "ne hvale" napisati... " poslano " ili " pogledaj p.m." jer ti to neces vidjeti u p.m. ako to ne napisem javno@dadoxy ne hvali se, nego posalji ono sto si obecao
Ja mislim da nema potrebe za cinizmom...A ti?Sad bi ja trebao kao pojedinci koji su me maloprije kritikovali i koji se inace "ne hvale" napisati... " poslano " ili " pogledaj p.m." jer ti to neces vidjeti u p.m. ako to ne napisem javno
P.S.Ostavio sam jutros to da odradjuje Javim se.
niko se ovde ne hvali, svi su skromni, kulturni i finiSad bi ja trebao kao pojedinci koji su me maloprije kritikovali i koji se inace "ne hvale" napisati... " poslano " ili " pogledaj p.m." jer ti to neces vidjeti u p.m. ako to ne napisem javno
Sto se mene tice ti si prekrizen i tacno sam znao da ces se javiti Ovo je izmedju ostalog bio i test za one u koje sam sumnjao. Ostaj zdravoJa mislim da nema potrebe za cinizmom...A ti?
Sto se mene tice ti si prekrizen i tacno sam znao da ces se javiti Ovo je izmedju ostalog bio i test za one u koje sam sumnjao. Ostaj zdravo
Sad bi ja trebao kao pojedinci koji su me maloprije kritikovali i koji se inace "ne hvale" napisati... " poslano " ili " pogledaj p.m." jer ti to neces vidjeti u p.m. ako to ne napisem javno
PmIma li neko Arenu sport 1 na pp ?
Unapred hvala