Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Некоја кладилница ќе понуди коефициенти за олстарот? забивања и тројки пример?

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.062
Поени од реакции
1.181
Валенсија - Атлетико Мадрид х2 1.35
Борусија Дортмунд - Анјтрахт Франкфурт 1 1.45
Вулверхемптон - Лестер гг 3+ 2.35
Селби - О'Саливен 1 2.50
Јан Бингтао - Хигинс 2 1.50

Член од
1 април 2017
Мислења
283
Поени од реакции
44
Некој да ја објасни наградната игра на Моззарт за
Најголема квота?

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.847
Поени од реакции
4.489
Некој да ја објасни наградната игра на Моззарт за
Најголема квота?
Па шо не е јасно? Кој погоде најголема квота до крајо на наградната игра освојува пасат, а секоја недела тикето со најголема квота со една промашена утакмица освојува тротинет

Член од
1 април 2017
Мислења
283
Поени од реакции
44
Па шо не е јасно? Кој погоде најголема квота до крајо на наградната игра освојува пасат, а секоја недела тикето со најголема квота со една промашена утакмица освојува тротинет
Колку време трае наградната игра?

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
I sea klasika poslednite 2-3 dena od nagradnata igra ke se najde "nekoj" sto ke pogodi osum tocni rezultati, tri prelazi, cetiri 7 pluski i taka sve odnovo kako i sekoja godina.
Narodov nas toa i go zasluzuva samo,kako mangupski go trgnaa zakonot za 3km oddalecenost ovie od sobranie.Bez galama nikoj da ne primeti :) Pa i nerealno bese da go donesat,taman Mijalko vlaga u puna parea u biznisot a eve i nekoi Meridian gleam

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Narodov nas toa i go zasluzuva samo,kako mangupski go trgnaa zakonot za 3km oddalecenost ovie od sobranie.Bez galama nikoj da ne primeti :) Pa i nerealno bese da go donesat,taman Mijalko vlaga u puna parea u biznisot a eve i nekoi Meridian gleam
А зошто да го донесат? Како шо знам јас за луѓе се отворени кладилниците, а не за да бидат в планина за да се исполни некој глуп закон за 3 км оддалеченост од населено место.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
А зошто да го донесат? Како шо знам јас за луѓе се отворени кладилниците, а не за да бидат в планина за да се исполни некој глуп закон за 3 км оддалеченост од населено место.
Brat veruj teska tema e ova za na forum,i ja ne sum za 3km,nego skroz da se zatvorat.Koj saka i koj razbira da si igra na internet ko sto e i sega.Najubavo da napraat kako vo Albanija :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Brat veruj teska tema e ova za na forum,i ja ne sum za 3km,nego skroz da se zatvorat.Koj saka i koj razbira da si igra na internet ko sto e i sega.Najubavo da napraat kako vo Albanija :)
Jaс пак велам ако не ти се игра, не влегвај. Остај ги тие шо сакат да играт, нека играт :)

Kajgana Shop

На врв Bottom