Dosadniot Richardson ke mu se zalepi, ama PG e mn jak i zashto da ne, moze da prefrli 20pts.Ke ide PG+?
Site kladilnici ke ponudat.Некоја кладилница ќе понуди коефициенти за олстарот? забивања и тројки пример?
Па шо не е јасно? Кој погоде најголема квота до крајо на наградната игра освојува пасат, а секоја недела тикето со најголема квота со една промашена утакмица освојува тротинетНекој да ја објасни наградната игра на Моззарт за
Најголема квота?
Колку време трае наградната игра?Па шо не е јасно? Кој погоде најголема квота до крајо на наградната игра освојува пасат, а секоја недела тикето со најголема квота со една промашена утакмица освојува тротинет
Немат објавено тоаКолку време трае наградната игра?
Narodov nas toa i go zasluzuva samo,kako mangupski go trgnaa zakonot za 3km oddalecenost ovie od sobranie.Bez galama nikoj da ne primetiI sea klasika poslednite 2-3 dena od nagradnata igra ke se najde "nekoj" sto ke pogodi osum tocni rezultati, tri prelazi, cetiri 7 pluski i taka sve odnovo kako i sekoja godina.
А зошто да го донесат? Како шо знам јас за луѓе се отворени кладилниците, а не за да бидат в планина за да се исполни некој глуп закон за 3 км оддалеченост од населено место.Narodov nas toa i go zasluzuva samo,kako mangupski go trgnaa zakonot za 3km oddalecenost ovie od sobranie.Bez galama nikoj da ne primetiPa i nerealno bese da go donesat,taman Mijalko vlaga u puna parea u biznisot a eve i nekoi Meridian gleam
Brat veruj teska tema e ova za na forum,i ja ne sum za 3km,nego skroz da se zatvorat.Koj saka i koj razbira da si igra na internet ko sto e i sega.Najubavo da napraat kako vo AlbanijaА зошто да го донесат? Како шо знам јас за луѓе се отворени кладилниците, а не за да бидат в планина за да се исполни некој глуп закон за 3 км оддалеченост од населено место.
Jaс пак велам ако не ти се игра, не влегвај. Остај ги тие шо сакат да играт, нека игратBrat veruj teska tema e ova za na forum,i ja ne sum za 3km,nego skroz da se zatvorat.Koj saka i koj razbira da si igra na internet ko sto e i sega.Najubavo da napraat kako vo Albanija![]()