Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Drustvo i jas sum DOBITEN!!! UKAZ br.7!!!
Vi ja posakuvam na site ovaa sreka sto ja custvuvam vo momentov , site za brzo ke si docekate so normalni ispravni dokumenti koj porano koj pokasno, prasanje na vreme .
I najbitnoto preku Konzulat so potvrda i izvodi od dedo pradedo od 2016 sum

Pale na spisokot so polozitelno najdobro i najpregledno bi bilo da stojat tie sto imaat dobieno ukaz da ne gi brisis sepak ova e moe mislenje

Kako trgna rabotava da ne e za podrek turbo rabota 2020. Dosta e so zalenjee gledajki od lanskata godina i toa kade kade pobrzo do leto zdravje se da se iscisti ke bide prikazna so sreken kraj i zadovolni novi bugarski drzavjani da ziveee majka bugarija
Автоматски споено мислење:

Ne se smeiii @Cufka na nekoj idninata mu e toj pasos a ne za vo fioka i smrdena kola od 200 evra tuku za evropski zivot
Taka e drugar se smeam ama od maka

Здраво, гледам дека нема ред по кој се движат јас бев на интервју 27,02,2018 и сеуште сум на задолжително нема никаков одговор а посреднициве ми викаат што побрзо да пуштам како дополнителни документи зошто имало многу одбивања
Автоматски споено мислење:

јас сум 79xx/2018 нема промени и кај мене јас бев на интервју на 27.02.2018
:( Hmm kako taka da ne si 2019 na intervju, ja 25.4.2018 intervju na polozitelno sum.

Zdravo na site Veke podolgo vreme ve citam i resiv da se priklucam i jas.Podneseni dokumenti na 17.01.2017 posle 16 meseci imav intervju na 16.05.2018 i statusot vo finalna mi se promeni nekade pocetokot na noemvri 2019Sto mislite ima li nadez za Site Sto sme vo finalna ovaa god da go dobieme?pozdrav

Во овој указ 7/2020 има 158 преписки, стасани се до број 8570/2016.

Ne mi e jasno, kako se stasani do broj 8570/2016, koga mojot broj e 29**/2016, procedurata e zapocnata 2016, ama intervju januari 2017.
Sega dali ima nekoi dupli broevi 2016 i 2017, i jas spored ova kako se vodam od 2016 ili od 2017

:( Hmm kako taka da ne si 2019 na intervju, ja 25.4.2018 intervju na polozitelno sum.
И мене не ми е јасно како може од 02.2018 уште да е на задолжителна, 2 години се тоа. За година ипол максимум негде мора да и се смени веќе на финална. Едино ако е аплицирано преку амбасада па уште 3 месеца плус ама пак до сега требало да и се смени, чудно.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Toa e po konzulski pat,mozebi ima i drugi koi se preku Sofija,koj ti e sleden po konzulski pat sto go sledis?
Jas gi gledam vkupno,i tie preku Sofija i preku ambasada vkupno 158 vkluceni vo ukaz 7.Sleden e 9335/2016 shto e za promena od Proverka vo Polozitelno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom