robertaleksovski
RobiSrb
- Член од
- 7 јануари 2018
- Мислења
- 49
- Поени од реакции
- 55
Ja dve god i ned danaDve godini i dve nedeli posle intervju, uste na dopolnitelna. Cestit prasnik Sv.Trifun!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja dve god i ned danaDve godini i dve nedeli posle intervju, uste na dopolnitelna. Cestit prasnik Sv.Trifun!
I jas sum noemvri uste nema promeni 220xx/2018 godеве и јас да ве информирам дека од ноември 2018 интервју за децава сега се промени во финален.е колку це се цека натаму ако знаете пишете.
Koja data bevte na intervjuеве и јас да ве информирам дека од ноември 2018 интервју за децава сега се промени во финален.е колку це се цека натаму ако знаете пишете.
Здраво, гледам дека нема ред по кој се движат јас бев на интервју 27,02,2018 и сеуште сум на задолжително нема никаков одговор а посреднициве ми викаат што побрзо да пуштам како дополнителни документи зошто имало многу одбивањаCitam na forumu da se do finalne prepiske stiglo do otprilike 11.2018., proveravajuci bzv juce prepiske preko konzulata, video sam da je 3880/2019 na finalnoj... Dolazim do zakljucka da se tesko moze pratiti dokle su stigli sa predmetima, jer ocigledno nema nikakvog reda...
јас сум 79xx/2018 нема промени и кај мене јас бев на интервју на 27.02.2018I jas sum noemvri uste nema promeni 220xx/2018 god
Чим двајцата родители имат за неколку месеци издават државјанствоkaj mene majka mi tatko mi I bratot imat bugarski dali ima sansi da me odbijat?
Kako da ne,ima 29 g,ke ceka kako i site.Чим двајцата родители имат за неколку месеци издават државјанство
Дали беше на интевју во амбасада, и дали си преку родител?Здраво, гледам дека нема ред по кој се движат јас бев на интервју 27,02,2018 и сеуште сум на задолжително нема никаков одговор а посреднициве ми викаат што побрзо да пуштам како дополнителни документи зошто имало многу одбивања
Автоматски споено мислење:
јас сум 79xx/2018 нема промени и кај мене јас бев на интервју на 27.02.2018
zdravo do site nov sum na forumov ve molam nekoj da spodeli iskustvo intervju 10-09-2018 posle 17 meseci mi se smeni vo finale eksperten pregled uste kolku se ceka posle ova da ne slucajno ima nekakov problem fala na site
Kako trgna rabotava da ne e za podrek turbo rabota 2020. Dosta e so zalenjee gledajki od lanskata godina i toa kade kade pobrzo do leto zdravje se da se iscisti ke bide prikazna so sreken kraj i zadovolni novi bugarski drzavjani da ziveee majka bugarijaАјдеее дечки да Ве израдувам 2016 РАЗБУДЕТЕ СЕ!!!!!!!
ЌЕ ИМА УКАЗ !!!!!!
преписка 8555/2016 од Проверка во Положително сега сменета!!!!!
Ne se smeiii @Cufka na nekoj idninata mu e toj pasos a ne za vo fioka i smrdena kola od 200 evra tuku za evropski zivotKako trgna rabotava da ne e za podrek turbo rabota 2020. Dosta e so zalenjee gledajki od lanskata godina i toa kade kade pobrzo do leto zdravje se da se iscisti ke bide prikazna so sreken kraj i zadovolni novi bugarski drzavjani da ziveee majka bugarija
Указ бр 7Ајдеее дечки да Ве израдувам 2016 РАЗБУДЕТЕ СЕ!!!!!!!
ЌЕ ИМА УКАЗ !!!!!!
преписка 8555/2016 од Проверка во Положително сега сменета!!!!!