ako si "pod stresom" popijemo po jednu, za sve godine,za naše prijatelje (ovi drugi neka puše) sprava je super, da se ne ponavljam, ostaje da se koristi, sa strendžerima se ne zna, kad prođe period navlačenja, onda ukinu i ucenjuju, obično je tako, ja sam linuxaš, tamo je sve narodno, naravno za ovo imamo virtualac
Nemogu da verujem kakvi bolesnici ovi Turci.
Evo banovali me malopre na Turskom forumu,zato sto sam ovde napisao da je SF pusten pre i zato sto sam napisao da su ukrali i prepravili Playlist Scanner & Checker D3n1s .pislali mi PP i napisali sve ovo gore i posle 10 min ban
Upravo sam pročitao Šahbazovo "saopštenje" (napisao ga čovjek i na engleskom)... Smiješno. Očito da im je neko preveo (i dodao malkice) tvoj post...
Nemogu da verujem kakvi bolesnici ovi Turci.
Evo banovali me malopre na Turskom forumu,zato sto sam ovde napisao da je SF pusten pre i zato sto sam napisao da su ukrali i prepravili Playlist Scanner & Checker D3n1s .pislali mi PP i napisali sve ovo gore i posle 10 min ban
Ne može, ali tamo imaš stbemu i NITRO TV oba freeOvaj SF vip plejer pravi kojeg SALEZLI napravi,a kojeg Kajgana slavi, može li se koristit na android boxovima?
Popijemo mi fala bogu ,samo da smo zivi i zdravi.ako si "pod stresom" popijemo po jednu, za sve godine,za naše prijatelje (ovi drugi neka puše) sprava je super, da se ne ponavljam, ostaje da se koristi, sa strendžerima se ne zna, kad prođe period navlačenja, onda ukinu i ucenjuju, obično je tako, ja sam linuxaš, tamo je sve narodno, naravno za ovo imamo virtualac
Dosla teska vremena haaahahhahKo bi rek'o da ce zbog playera ispasti diplomatski skandal izmedju Turske i Srbije. Nema druge nego da Vucic i Erdogan pokusaju smirit situaciju ili odmah opozovu ambasadore.
Desi ti brate kljuki nemate efte dana na vidikuPotpuno nepotrebno dizanje tenzija po mome skromnom misljenju al' jbg.
Inace, mislim da je @MilutinMilankovic onu svoju python skriptu napravio prije ove dvije pa mi je ova rasprava otisla malo u "auswinkel".
Pozdravi sahbaz-a lepo je sto je on programer 25 godina .Ja sam 1983 upisao i zavrsio kao prva generacija programera u Jugoslaviji 37 godina sam programer sa diplomom ali nikad nisam uzeo tudji rad i prikazao ga kao svoj a vi tamo jeste uzimali tudje i prikazivali kao svoje.You racists are the first thing
Another thing you think you know everything
Why didn't you speak that you were the first to make STALKER PLAYER?
Previously even published by Brother SAHBAZ
(The convoy is walking and the dogs bark)