Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ne korisitm niti jedan niti drugi, isprobao sam oba ali mi vise prijao onaj turski, probao sam po jedan mac, Rapid nije radio na SFP, ucita, pokaze do kad radi mac, tu i spisak kanala ali niti jedan nije hteo da pusti, ne znam zasto, mozda je do mene nesto ali ne znam ni sta moze biti. Svejedno, pohvale svakome ko se trudi da stvori nesto korisno, sta se kome vise svidja ne vredi diskutovati, stvar ukusa, uvek bilo, uvek ce biti.

Ako cemo istinu, ovde je rec o "davanju", ja sam samo primetio da je sahbaz prvi dao, nista vise ! ;)
Ako cemo istinu,ovde je rec o "davanju", ja sam samo primetio da SFVIP-Player- daje vise -pusta i mac i m3u ,a pusta i preko SF linka i jos po nesto,ako se i to ucacka bice jos bolje,za sve.
Ja koristim i jedan i drugi.

Ako cemo istinu,ovde je rec o "davanju", ja sam samo primetio da SFVIP-Player- daje vise -pusta i mac i m3u ,a pusta i preko SF linka i jos po nesto,ako se i to ucacka bice jos bolje,za sve.
Ja koristim i jedan i drugi.
Svaka cast, cestitao sam im na radu i trudu !

2. pitanje - da li bi se salezli player "pojavio" da se nije "pojavio" sahbazov player ?!

gledanjelistipreko-SF-linka4edc63a46c103269.jpg
sahbaz-player10-januar8766560c2a61f3a9.jpg
2 meseca i 10 dana kasni sahbaz.
Inace sahbaz i tamo na Turskom forumu jos su Playlist Scanner & Checker D3n1s-ov prepravljali i prikazivali da su oni to pravili i jos po nesto.
Tako da i ovaj SFVIP-Player by Salezli nebi me cudilo da ga isaraju i prikazu kao njihov.

gledanjelistipreko-SF-linka4edc63a46c103269.jpg
sahbaz-player10-januar8766560c2a61f3a9.jpg
2 meseca i 10 dana kasni sahbaz.
Inace sahbaz i tamo na Turskom forumu jos su Playlist Scanner & Checker D3n1s-ov prepravljali i prikazivali da su oni to pravili i jos po nesto.
Tako da i ovaj SFVIP-Player by Salezli nebi me cudilo da ga isaraju i prikazu kao njihov.
A, ko je to mogao da gleda liste iz stalkera preko sf linka od 1.8.2019 ?!
Prvi javno objavljen stalker mac player je sahbazov player !

Последно уредено:
:facepalm:
Nemogu da verujem kakvi bolesnici ovi Turci.
Evo banovali me malopre na Turskom forumu,zato sto sam ovde napisao da je SF pusten pre i zato sto sam napisao da su ukrali i prepravili Playlist Scanner & Checker D3n1s .pislali mi PP i napisali sve ovo gore i posle 10 min ban
Turcibana24866ae28bf04e6.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom