Дечки дали можете да ми препорачате предмет што е сличен на алгоритми и ќе ми помогне да го положам АПС(материјалот да е горе доле сличен)?
Фала
Дизајн на Алгоритми/Алгоритми и Сложеност(по стара програма)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки дали можете да ми препорачате предмет што е сличен на алгоритми и ќе ми помогне да го положам АПС(материјалот да е горе доле сличен)?
Фала
Ова нели е уште потешко и од самиот АПС?Дизајн на Алгоритми/Алгоритми и Сложеност(по стара програма)
Арменски и Магдалена Костоска. Но Магдалена некое време ќе е отсутна од факултетот, така да некој друг ќе го предава овој семестар. Во секој случај, не ти зависи оценката од професорот, туку од аудиториските вежби (Котеска и Стојменски).Дали знаеш кој професори го држат предметот?
Ова нели е уште потешко и од самиот АПС?
Основи на сајбер безбедност за изборен земи си го, дефинитивно еден од најлесните изборни од прва год се полага само теорија на заокружување, материјалот е интересен и лесно ке го научиш, имаш и лабс кои се решаваат од дома, тејблтоп задача (услов за потпис) и групен проект.Оперативни системи или анализа на софтверските барања? Кој е полесен и кај кој проф?
Сакав да сменам изборен, ОСНОВИ НА САЈБЕР или ОСНОВИ НА ВЕБ ДИЗАЈН?
За полесно ми е![]()
Најлесно за да не ги печати на екран ти е зависно од For-овите, вториот услов да го намалиш за -1 (Пример. i<m-1 ili j<n-1)Здраво дали може помош како се бришат редови или колони во матрица.
Колеги, да препорачате некој предмет од летен семестар во кој нема лабораториски вежби и не гњават многу со проект?
Автоматски споено мислење:
изборен
Фала многу.Дигитални библиотеки, има 4 лабови од дома што се прават за 5 минути, се полага само теорија.
Имаш семинарска на крај каде што пишуваш за некоја тема од материјалот, околу 10 страни.
Neli pomina rokot drugar?Фала многу.
Ако некој има друг предлог, слободно предложете.
Фала многу.
Ако некој има друг предлог, слободно предложете.
Мош ќе си доплате.Neli pomina rokot drugar?
Здраво дали може помош како се бришат редови или колони во матрица.
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
int main()
{
int n, m, a[100][100], i, j, delk, delr;
scanf("%d%d", &n, &m);
scanf("%d", &delr);
scanf("%d", &delk);
//vnesuvanje vo matrica
for (i=0; i<n; i++)
for (j=0; j<m; j++)
scanf("%d", &a[i][j]);