- Член од
- 19 ноември 2019
- Мислења
- 1.116
- Поени од реакции
- 4.204
Zvonko je cudoLik se potrudio pa je sastavio u par listi mnogo live kamera ex yu gradova , evrope , a i svijeta ...tri simpatične , a i korisne liste kada hocete putovati npr .ja u Sarajevo pa pogledate kakva je situacija , vrijeme , guzva i slično ..
https://gofile.io/?c=Csvh37
Znas lika ? Cestitaj mu na trudu i zahvali u moje ime.Zvonko je cudo
Pa svi smo mi bili djecaPa eto ko dijete sam se trebao boriti kao ...
tebi sam na pm napisao da me se manes il ti pamcenje kratkoVidi,danas je jedan pametnjaković već spominjao da ima 6 auta , tako da mi liči da je ista osoba u pitanju...I onaj ima 10 nickova na ovom forumu...
Gde si Dsuki, šta ima?Kako si?tebi sam na pm napisao da me se manes il ti pamcenje kratko
Nista samo ti uzivaj ja bas gledam tvvijet nije los stvarno dobra listaGde si Dsuki, šta ima?Kako si?
Kako zdravlje? Nemoj samo da mi se nerviraš...
![]()
Ajde pošalji mi da i ja gledamNista samo ti uzivaj ja bas gledam tvvijet nije los stvarno dobra lista
баш ме интересира,,што гледаш на TV Viet а да нема на некоја друга листа?Nista samo ti uzivaj ja bas gledam tvvijet nije los stvarno dobra lista
Hd cinestar2баш ме интересира,,што гледаш на TV Viet а да нема на некоја друга листа?
Imaš na PMzdravo drustvo, nov sam na forumu pa bih pitao koji program mogu koristiti da bi konertovao adresu servera i mac adresu u m3u listu i da li je to uopste moguce. hvala unapred
Pa to ima gde hoćešHd cinestar2