Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ko je ok? E moj druže...Ne vjerujem, on je ok. Ovaj je drugi crow
Mslim da on to nikada ne bi radio. Ipak, možda i griješim..Ko je ok? E moj druže...
Ti se nebrini... U mojim oćima si narastao.. Taman da ovaj zlobnik obajvi sada 100000 mac adresa, nemoze uništit ono sto prava ekipa ima.. Pa taj nezna ni izvući iz pravih servera... Tebi ako je razjebao sta.. Javi se na PM... Vjeruj mi da ovo sto stavlja... Najlakse se vadi.. Jebo to... Treba biti ćovjek.. A ovaj to nije...Vidi,danas je jedan pametnjaković već spominjao da ima 6 auta , tako da mi liči da je ista osoba u pitanju...I onaj ima 10 nickova na ovom forumu...
Hvala ti Dux, ja znam da si ti veliki čovek i pravi igrač!Ti se nebrini... U mojim oćima si narastao.. Taman da ovaj zlobnik obajvi sada 100000 mac adresa, nemoze uništit ono sto prava ekipa ima.. Pa taj nezna ni izvući iz pravih servera... Tebi ako je razjebao sta.. Javi se na PM... Vjeruj mi da ovo sto stavlja... Najlakse se vadi.. Jebo to... Treba biti ćovjek.. A ovaj to nije...
тука сум,,се е под контрола))jbte, gdje si sad Marko?