Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ja sam rodjen još za vrijeme jugoslavije i bila je to čarobna i fantastična zemlja. To će samo razumiti onaj koji je to vidio i okusom. A sad svi kao imaju svoje države i šta se dešava. Bosanci mrze herzegovce i ljude iz republike srbske jer su kao budale. Hrvati mrze dalmatince kao nisu oni pravi hrvati. Srbi ljude iz sandžaka i kosova šta će nam oni . Makedonci albance kao nek idu u svoju državu i čak ako su oduvjek tu. Crnogorci mrze crnogorce kao ništa nece da rade hehe itd. E jeli to bezvezno čak i kad su svi razdvojeni kao ne valjaju ni ovi koje imamo.
E ti si ga sad ,meni nikad bolje nego sad za vrijeme yuge sam vozio ficu i jugica sad imam 6 auto doma,za vrijeme yuge nikad nisam isao na more kako se yuga raspala ne prepustam ni jednu godinu sad razmislam da u Novalji i kupim nesto.A to ko sta mrzi ,voli ,ljubi zabolime me.Tu vas je 60 na forumu pa se ocete poubijat a di nece onda milijuni.A ovo izmedu shraza sjevera i juga Hrvatske to ovi klipani iz dinama i hajduka pola nafiksani stavaraju dramu.Lenguzama nikad dobro ko oce radit i ima nesto u glavi tim je dobro,tako svugdje najlakse je kukat radi na sebi brate opcenito govorim

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom