imas pm
Автоматски споено мислење:
imas pmmože li mac za
Hvala!
imas pm
imas pmmože li mac za
Hvala!
Sloveni jesu, a da li su balkanci, o tome bi se vec moglo diskutovati !Hrvati nisu slaveni ili balkanci..... a o koljazi... sitimo se ko je kla
Jok , pa zato pričaju germanskim i romanskim jezikom.Hrvati nisu slaveni ili balkanci..... a o koljazi... sitimo se ko je kla
Može i ovakošta reč......
![]()
Hladno pivo - Na ovim prostorima (Official Video)
Hladno pivo - Na ovim prostorima Slušaj / Stream : https://bfan.link/na-ovim-prostorimaVideo spot za pjesmu koja je, riječima Mile Kekina, 'nastala u jedno...youtu.be
Svi smo prije svega ljudi a ovi sto broje zrnca i gledaju kako se ko zove su prije svega debili i degenericiHrvati nisu slaveni ili balkanci..... a o koljazi... sitimo se ko je kla
sto ti je sofisticiranost![]()
Kako su ukrajinski hakeri s bankomata u BiH za samo dva dana ukrali više od 2,5 miliona KM
Prethodni vikend, tačnije od petka do nedjelje na području BiH izvršena je jedna od najvećih pljački bankomata. Policija u Bihaću je naime uhapsila dvojicu ukra...www.klix.ba
Bravo majstore............Svi smo prije svega ljudi a ovi sto broje zrnca i gledaju kako se ko zove su prije svega debili i degenerici
Za sve treba imati mjeru i znanje... mislim na PEPsto ti je sofisticiranostu nas nedavno pala banda koja je isto pljackala bankomate , al ovi naši koristili plastični eksploziv ...po dva dana pare padale s neba.
E ti si ga sad ,meni nikad bolje nego sad za vrijeme yuge sam vozio ficu i jugica sad imam 6 auto doma,za vrijeme yuge nikad nisam isao na more kako se yuga raspala ne prepustam ni jednu godinu sad razmislam da u Novalji i kupim nesto.A to ko sta mrzi ,voli ,ljubi zabolime me.Tu vas je 60 na forumu pa se ocete poubijat a di nece onda milijuni.A ovo izmedu shraza sjevera i juga Hrvatske to ovi klipani iz dinama i hajduka pola nafiksani stavaraju dramu.Lenguzama nikad dobro ko oce radit i ima nesto u glavi tim je dobro,tako svugdje najlakse je kukat radi na sebi brate opcenito govorimJa sam rodjen još za vrijeme jugoslavije i bila je to čarobna i fantastična zemlja. To će samo razumiti onaj koji je to vidio i okusom. A sad svi kao imaju svoje države i šta se dešava. Bosanci mrze herzegovce i ljude iz republike srbske jer su kao budale. Hrvati mrze dalmatince kao nisu oni pravi hrvati. Srbi ljude iz sandžaka i kosova šta će nam oni . Makedonci albance kao nek idu u svoju državu i čak ako su oduvjek tu. Crnogorci mrze crnogorce kao ništa nece da rade hehe itd. E jeli to bezvezno čak i kad su svi razdvojeni kao ne valjaju ni ovi koje imamo.