Струмица

Г

Грејвдигер

Гостин
Еми имаш 2 дена за да го платаш, нема сигурно да ти остават една недела... :)
Абе гледат си они кој им плаќа редовно. Незнам веќе колко време ама 4 години изгледа има ка го користам кабелнет, оште се сеќавам на почетоко преку сила качуваше 15кб/с :D Сега барем докај 120-150 да го појачат арно ќе е.
И јас би земал адсл или телекабел, ама за 500 ден. да ми дадат неограничен интернет, иако и на кабелнет има лимит од незнам точно колко беше, ама важно голем е и тешко да го поминаш.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе ставејте си од ТелеКабел и не се замарајте :)))Супер е нето.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Абе ставејте си од ТелеКабел и не се замарајте :)))Супер е нето.
За Телекабел не кажувам ништо оти не го знам и шо и да кажам ќе згрешам,а Кабелнет е супер задоволен сам од него ( ретко да се случе да падне)

Г

Грејвдигер

Гостин
ФОН ќе е у Глобал најгоре, ќе се отворе на 24.06 у 19:00 и на центаро ќе има промотивна забава со Каролина, Влатко Лозановски, Билбилов, врчак, гаџа и мн. други...
Ќе има правни науки, економски, информациско-комуникациски технологии, дизајн и мултимедија, филолошки, политички науки, детективи и безбедност, спорт и спортски менаџмент.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Добри се кабелнет. Јас веќе едно 3 години сум на них, некојпат малце е бавно, али арно е, не сум се пожалил до саа. Само ного брзо гасате ка не е платано, ќе стигне белешката денеска и за 2 дена го гасате право.

Na mene oste ne mi e stignana beleska,ja veke 1 ipol mesec pomina od koga sam na kabelnet

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
дај не ме разочаруви ...

Ак не е бил кабелнет ке е бил Стојчо (диги-нет или как е) или нет ком ...а на крај краева од секојпат е имало од поштата (мак-телекомуникации) интернет нем такви маалски детски маабете... Значи порано не сум разбирал шо сум трпил даунлоад со 14...
Ама човеците дали ти се роднини нешто или ваше е , снајделе се отвориле и започнале си приватно бизнисче ...
А за благодарност ни б од тај збор не га заслужуват.
Не ми се ни роднини, не е ни наше. За другото твој избор, твое мислење.

Еми имаш 2 дена за да го платаш, нема сигурно да ти остават една недела... :)
Белешките се дават 1 недела порано. Работта е шо каснат поштарите, затава е 2 дена, или помалко, зависи од него.

[/b]

Na mene oste ne mi e stignana beleska,ja veke 1 ipol mesec pomina od koga sam na kabelnet
Ка плаќаш да те приклучат (310ден) тава е ти го плаќаш месецо шо ќе го гледаш, и нема да ти стигне белешка. Ај саа да видаме дали после 1ви нема да ти стигне.

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
ФОН ќе е у Глобал најгоре, ќе се отворе на 24.06 у 19:00 и на центаро ќе има промотивна забава со Каролина, Влатко Лозановски, Билбилов, врчак, гаџа и мн. други...
Ќе има правни науки, економски, информациско-комуникациски технологии, дизајн и мултимедија, филолошки, политички науки, детективи и безбедност, спорт и спортски менаџмент.
Добро как толко брзо успеааа да спремат сеее?????

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Иначе Софи има и у Глобал(од страната на булеваро).:vozbud:

Setsuko

Модератор
Член од