Na ukaz 3 li mislisЌе има повторно указ само незнам дали денес дали во понеделник, за преписки 2017 и 2018.
Преписки 14081/2017 и 364/2018 сменети од Проверка во Положително.
Na ukaz 3 li mislisЌе има повторно указ само незнам дали денес дали во понеделник, за преписки 2017 и 2018.
Преписки 14081/2017 и 364/2018 сменети од Проверка во Положително.
Posle 8.04.2020 ima termini za podiganje ukazso sreka , na koj datum imase sloboden termin ?
Sent from my TA-1032 using Tapatalk
Na linkot gore se objasnati statusite,imate uste poveke od godina dena da cekate do pasos v raka.Дечки на мајка ми сега и се смени статусот на ова. Не сме сигурни Дали сега треба уште да чекаме на вицепретседателот да издаде указ? Некој да ми ја објасни етапнава процедура ако сакаПрегледај го приврзокот 231692
Ceka potpis koga i se smena i koga bese intervjuДечки на мајка ми сега и се смени статусот на ова. Не сме сигурни Дали сега треба уште да чекаме на вицепретседателот да издаде указ? Некој да ми ја објасни етапнава процедура ако сакаПрегледај го приврзокот 231692
Кој и беше претходен статус, која дата на интервју, ако беше претходно на Проверка од Вицепрезидент, од кога беше ставена?Дечки на мајка ми сега и се смени статусот на ова. Не сме сигурни Дали сега треба уште да чекаме на вицепретседателот да издаде указ? Некој да ми ја објасни етапнава процедура ако сакаПрегледај го приврзокот 231692
Pale mozno e sam da ima update na stranicata? Kazuvam od iskustvo koga mene mi se smeni na polozitelno proveriv Vo 20:00 casot ,smeneto bese ,a pred toa cel den proveruvav do 16 :00 ne bese smeneto ,taka da ....?Кој и беше претходен статус, која дата на интервју, ако беше претходно на Проверка од Вицепрезидент, од кога беше ставена?
Цел ден си проверувал?Pale mozno e sam da ima update na stranicata? Kazuvam od iskustvo koga mene mi se smeni na polozitelno proveriv Vo 20:00 casot ,smeneto bese ,a pred toa cel den proveruvav do 16 :00 ne bese smeneto ,taka da ....?
Da ...provereno vo 15 :30 ......smeneto Kako Sto kazav vi 20 casotЦел ден си проверувал?
Od koga si na obvrzuvana prepiska??Jas 14.8.2018 intervju uste zadolzitelna
I daj boze da e okej se 5 meseci finalna, uste godina potpis ako ne me odbijat ili dopolnitelna, pasos so mn sreka 2022, ili nikogas upm rabotata
Пак ке кажам, кај преписките кои биле на Проверка од Вицепрезидент, кога ќе им се смени статус повторно во Положително, истиот ден или наредниот(ако е работен, во овој случај во понеделник) ќе добие потпис.Da ...provereno vo 15 :30 ......smeneto Kako Sto kazav vi 20 casot
A ako imas dokaz i te odbiet kaj ke se zalis i ke go pokazuvas dokazot,nikade,bez gajle dokumentite ti gi stavile vo dosie uzivaj.Да ги прашам поискусните. Дополнителни изводи, сите до прадедо, како и потврда од здружение носев на самото интервју. На самото интервју 2018 год. ги предадов, но без молба за доставување на дополнителни документи, туку тој што ми правеше интервју само ги стави во предметот. Сеуште сум на задолжителна, па дали може да имам проблем што немам доказ дека сум ги доставил. Благодарам