Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Surfajuci malo po dark webu naisao sam na oglas gdje lik daje instrukcije kako hakovati racune banaka , paypal racune i sl .
Ponukan time dajem oglas , @Marko Cepenkov unaprijed se izvinjavam na uzurpiranju prostora u komercijalne svrhe.
Oglas:
Puna vam je kapa moljakanja za liste i mac adrese ? Preuzmite stvar u svoje ruke jos veceras i budite sami gospodari svoje sudbine . Naucite sami pronalaziti liste uz konvencionalne i nekonvencionalne metode pod budnim okom doktora za IPTV , moje skromne malenkosti.
Cijena jednog skolskog casa= 5 eura
Svaki dodatni cas dajem popust tako da npr. 2 skolska casa kostaju 10 eura , 3 skolska casa 15 eura itd.
Uplate iskljucivo unaprijed na paypal racun iptvterminator@gmail.com , a dogovaranje termina preko skypa putem istog maila.

P.S. Molim stare clanove da ne budu ljubomorni i ne kopiraju me. Ko vam je kriv sto se prije niste sjetili.
i ja dajem casove seksa samo za zenske molim;):angel:

Член од
11 јануари 2020
Мислења
561
Поени од реакции
4.520
Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Posto vec u privatnim porukama imam 5 rezervacija za veceras morat cemo vas pomjerit za sutra. Za detalje vam se javim u p.m. Naravno taj popust je zagarantovan.
citiram ti tvoj post sa sf sad hmmmmm lud zbunjen normalan ko ce ga znat
CITIRAM:

Problem je najveci sto su sitni kokošari vidjeli priliku da za sitne bijedne pare prodaju macove pa imamo stranice gdje za 2-3 eura mjesecno ljudi dobivaju svakodnevno svjeze update listi i mac adresa , da ne spominjem iste takve facebook grupe što je dovelo u konačnici do širenja informacije o mogucnosti besplatnog gledanja IPTV-a širokom krugu narodnih masa , babama , dedama, tetkama , strinama itd pa bi danas svako IPTV za džaba jer zna da tamo to neki ljudi po facebooku dijele za nikakve pare...
e tu je nastao problem , na šta će sve izaći vidjet ćemo ...

Член од
2 март 2018
Мислења
280
Поени од реакции
355
Pozz Ljudi ....da nema ko viska Discovery IDX sa RS titlovima i da radi...bijo bi mu jako zahvalan ko posalje

Pozz iz CH

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.104
Поени од реакции
2.259
miceosoft office 2010,,или 2013 ,,,,,на windows 7 може ли да се активира?
порано немаше никаков проблем,,сега глеедам нешто не може)

Kajgana Shop

На врв Bottom