- Член од
- 19 декември 2008
- Мислења
- 2.104
- Поени од реакции
- 2.259
остало само магарца))Ja nemam vise kobila, sve su na ispasu otisle a ko ima i zeli da podjeli...izvolite...![]()
остало само магарца))Ja nemam vise kobila, sve su na ispasu otisle a ko ima i zeli da podjeli...izvolite...![]()
Koliko već sutra eto Marku posla preko glaveZasto imam osjecaj da sve tu danas vrvi od mojih Bosancerosa.![]()
Pa zar nisu oni izmislili ovaj ilegalni iptv hahahaZasto imam osjecaj da sve tu danas vrvi od mojih Bosancerosa.![]()
Sad ce i turci, avganistanci, koreanci, vanzemaljci pa kad se raspali esperanto a tek google prevodioc. Eto nama razonode i smijeha..Zasto imam osjecaj da sve tu danas vrvi od mojih Bosancerosa.![]()
javljam se, ako das 4 casa za 20eSurfajuci malo po dark webu naisao sam na oglas gdje lik daje instrukcije kako hakovati racune banaka , paypal racune i sl .
Ponukan time dajem oglas , @Marko Cepenkov unaprijed se izvinjavam na uzurpiranju prostora u komercijalne svrhe.
Oglas:
Puna vam je kapa moljakanja za liste i mac adrese ? Preuzmite stvar u svoje ruke jos veceras i budite sami gospodari svoje sudbine . Naucite sami pronalaziti liste uz konvencionalne i nekonvencionalne metode pod budnim okom doktora za IPTV , moje skromne malenkosti.
Cijena jednog skolskog casa= 5 eura
Svaki dodatni cas dajem popust tako da npr. 2 skolska casa kostaju 10 eura , 3 skolska casa 15 eura itd.
Uplate iskljucivo unaprijed na paypal racun iptvterminator@gmail.com , a dogovaranje termina preko skypa putem istog maila.
P.S. Molim stare clanove da ne budu ljubomorni i ne kopiraju me. Ko vam je kriv sto se prije niste sjetili.
Posto vec u privatnim porukama imam 5 rezervacija za veceras morat cemo vas pomjerit za sutra. Za detalje vam se javim u p.m. Naravno taj popust je zagarantovan.javljam se, ako das 4 casa za 20e
jebeš ti to, tu je lova, pošto su diplome,ima zainteresiranih (političara uglavnom)Posto vec u privatnim porukama imam 5 rezervacija za veceras morat cemo vas pomjerit za sutra. Za detalje vam se javim u p.m. Naravno taj popust je zagarantovan.