знам за кининот, најстар лек против маларија... јас и тука често пијам Индијан Тоник ватер, оној проѕирниот...Финтата е у тоникот. Џинот е за дезинфекција и анти-симптоми. Кинин е состојката што ја бараш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
знам за кининот, најстар лек против маларија... јас и тука често пијам Индијан Тоник ватер, оној проѕирниот...Финтата е у тоникот. Џинот е за дезинфекција и анти-симптоми. Кинин е состојката што ја бараш.
Минчо, Шилеѓа, пола СДСМ, Пола ВМРО, Дрисла, газдите на Цементара и уште минимум 1000 локални бизнисмени, веројатно се смеат на овој дел од постот.Никој не става бизнис пред здравје.
Доколку им се верува на Вашингтон Тајмс и Дејли Мејл дали ова е вистина или теорија на заговор ?!
Не дојде од пазар, туку од кинеска лабораторија: Кружат теории дека коронавирусот е дело на човек
Da, be sigurno i crnata cuma vo sredniot vek, so poteklo od kina e od laboratorija.Доколку им се верува на Вашингтон Тајмс и Дејли Мејл дали ова е вистина или теорија на заговор ?!
Не дојде од пазар, туку од кинеска лабораторија: Кружат теории дека коронавирусот е дело на човек
Во текстот се наведува истражувањето на Дани Шохама, поранешен израелски воен разузнавач кој не сакал понатаму да го коментира случајот.
ама на балканот има дружељубини луѓе а не како горе само ладни....![]()
Zbog virusa Šibenikom hodali uz natpis: 'Mi nismo iz Kine!'
Zbog prestravljenih pogleda domaćina, tajvanski turisti Šibenikom su hodali s natpisom na svim Šibenčanima poznatim jezicima: “Nisam Kinez”...www.24sata.hr