Кајгана собиранка - 07.02.2020 - Лајка (Дебар Маало) 21:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка - 07.02.2020 - Лајка (Дебар Маало) 21:00 ч.

• Вкупно гласачи
    87
Статус
Затворена за нови мислења.
Со оглед на промениве во дативе (очекував до крај на месецов)... сега морам да се произнесам во следниве 2-3 дена - дали 100% ќе присуствувам. 99% сум сигурен ама ќе потврдам.

Ќе дојдам маскиран пошто многу ми рекоа дека сакаат да ме тепаат :нинџ:

Прошлиот пат бев со шешир, пред тоа со глупа брада, сеа ќе смислиме нешто ново.

Ако не заглавам на работа ќе поминам, му борчам на Пеџа пријателот една гајба пиво пошо ние имаме 20 титули они 19 хехе. Честито титула пријателу

Може да го променам првобитното мислење, зависи од обврски, не знам, ќе видиме, може да се поклопи нешто тој ден, нз нз.

Може да дојдам ако искомбинирам време и превоз, САМО ако доаѓа и @Peja989, сФе да му еаам :P

Не го запознав тогаш за 1ви мај...

Може да дојдам ако искомбинирам време и превоз, САМО ако доаѓа и @Peja989, сФе да му еаам :P

Не го запознав тогаш за 1ви мај...
Како што глеам собиранкава е е за викенд него е во петок а јас сум на работа до 12, така да не би можел, дефинитивно, за жал.

Ако повеќето сметате дека ПЕТОК не ви одговара како ден, тогаш да се обидеме да презакажаме за сабота.

Ако повеќето сметате дека ПЕТОК не ви одговара како ден, тогаш да се обидеме да презакажаме за сабота.
Брат ај за сабота нека е јас имам одмор ама неможам да го користам се искарав и со шефој и се живо нема да ми дадат моментално одмор така да најдобро за сабота нека биде собиранката

Брат ај за сабота нека е јас имам одмор ама неможам да го користам се искарав и со шефој и се живо нема да ми дадат моментално одмор така да најдобро за сабота нека биде собиранката
Дај ти од охрид договори го Драганче Митрески за специјален гостин...шоу ќе прави хаха :pos: :pos: со песната "на маса ќе дремам" :ojeaa:

Дај ти од охрид договори го Драганче Митрески за специјален гостин...шоу ќе прави хаха :pos: :pos: со песната "на маса ќе дремам" :ojeaa:
А шо ако земит да дремит на маса наместо да пејт тогаш шо прајме парите за да дремит сме му ги дале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom