Пирсинг

EmilyTheStrange

rebel girl
Член од
5 јули 2009
Мислења
120
Поени од реакции
2
Ме занима дали некој знае..
Колку време треба да се носи пирс на веѓа за убаво да се оформи дупката, да не зараснува кога ќе го извадиш?
aj nekoj istovo prasanje ali za na usta:turn:

inace se soglasuvam so ..Vicious..., denes tapa e da stavis na nos zoso site (turbofolkerkite) go imaat, cat pat nekoja HC faca

EmilyTheStrange

rebel girl
Член од
5 јули 2009
Мислења
120
Поени од реакции
2
На уста колку и да го носиш, ко ќе го извадиш ќе ти зарасне за некој период.. Али ќе ти остане мало дупче на местото.
a ima nekoja mast ili nesto slicno za da zarasne celosno, zoso dupka ne sakam da mi ostane, a osobeno ne sakam da mi se prai majka mi pametna ko demek ti rekov koa se pirsase deka dupka ke ostane, a ti vikase nema

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
a ima nekoja mast ili nesto slicno za da zarasne celosno, zoso dupka ne sakam da mi ostane, a osobeno ne sakam da mi se prai majka mi pametna ko demek ti rekov koa se pirsase deka dupka ke ostane, a ti vikase nema
Маст нема, а тоа дупчето едвај ќе се приметува..

T

theTinule

Гостин
Многу се плашам од игли. Мене вакцина јкога ми ставаат ми се свртува, а неголи толкава игла да ја ѕиркам со окото како ми ја протнуваат низ веѓата.
Скоро сите од мое друштво имаат барем по една дупка.
Кој на јазик, кој на веѓа, кој на усна, кој на папок кој на кожичката меѓу показалецот и палецот на раката....сега им е тренд на жилата под јазикот. Што има толку интересно таму незнам...
Инаку за сакање, сакам! На веѓа! И тоа сакам два да си ставам еден до друг, ама неверојатен страв имам. Замисли некој нерв да ми погодат да ослепам! :jaj:
Можеби некогаш ако соберам храброст - ќе ставам...инаку :nenene:

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
Многу се плашам од игли. Мене вакцина јкога ми ставаат ми се свртува, а неголи толкава игла да ја ѕиркам со окото како ми ја протнуваат низ веѓата.
Кој на јазик, кој на веѓа, кој на усна, кој на папок кој на кожичката меѓу показалецот и палецот на раката....сега им е тренд на жилата под јазикот. Што има толку интересно таму незнам...
Инаку за сакање, сакам! На веѓа! И тоа сакам два да си ставам еден до друг, ама неверојатен страв имам. Замисли некој нерв да ми погодат да ослепам! :jaj:
И ја се плашам од игли, коа ја извади иглата тој шо ме пирсаше, пребледев. Али си свртев поглед на страна и после 20-тина секунди ми рече „Готово!“.. Ништо не осетив.
А за тоа нерв да ти погоди, тешко.. Освен ако не преташ ко будала :wink:

С

сашенко

Гостин
Јас би ставил на веѓа кога веќе ставам.Мислам дека добро ке ми стои и ЈЕБАЧКО Е......:pos2::pos2:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Ке ви помине меракот, пола и повеќе сега имате 14-15-16 години. Јас имав невиден мерак, си плеснав 2000 денари и го носев 3 месеца. Ми помина мерак го извадив и толку..

EmilyTheStrange

rebel girl
Член од
5 јули 2009
Мислења
120
Поени од реакции
2
ja od igli i od krv imam neviden strav, ali koa sakas nesto nema stav, ja zemav iglata i sama si se ispirsav, sestra mi ke umrese od strav koa me glease:pos2: inace i ja sakam na kozickata megu pokazaleceot i palecot, ali znam deka ke mi smeta

Член од
12 јануари 2010
Мислења
130
Поени од реакции
4
пред година дена се пирсав на нос отприлика нешто вакво , не се ни приметуе ама сепак убаво стои

EmilyTheStrange

rebel girl
Член од
5 јули 2009
Мислења
120
Поени од реакции
2
Обожавам пирсови и мнооогу мнооогу многу сакам да си ставам на долната усна
ама некако ми е страв дека ке боли многу :jaj: башка (иако ретко) можат да се десат некои несакани последици као инфекција, така да не знам...Може некогаш ке биде xD
ne boli ic, a i ako go pazis prvite 2-3 nedeli, ako mu stavas betadin niso nema da ti bide, od iskustvo:)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
сакав и ја порано да си ставам пирс на јазик али кога слушна татко ми ке ме избркаше од дома а тек да го стаев.. мож стварно ке ме избркаше...
пирсинг е за тинејџери да речам... кој нормален на 30 години би се пирсал :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Сакам пирсссссссс ама тато не ми давааааа :(

Kajgana Shop

На врв Bottom