- Член од
- 27 март 2019
- Мислења
- 282
- Поени од реакции
- 270
Koja data intervju?jas sum 2017 uste nema nisto . nitu na dopolnitelna nitu nisto se odese ko sto treba
Sent from my TA-1032 using Tapatalk
Koja data intervju?jas sum 2017 uste nema nisto . nitu na dopolnitelna nitu nisto se odese ko sto treba
kako be iscistena,ja sum 2017 na finalna sum uste nisto nema so e rabotavajas sum 2017 uste nema nisto . nitu na dopolnitelna nitu nisto se odese ko sto treba
e kako ja ne sum na dopolnitelna od 2017 sum intervju avgustMislam deka 90posto se iscisteni, ostana del od tie sto bea na dopolnitelna...
Imat ishte,ja sum ot 30november 2017 interviu,i 6 meseci ima na pozitiv,i nemat ukazЕпа следна е 2018 логички веќе....
15 oktomvriKoja data intervju?
Znaci sekoja pretpostavka i sekoja matematika pagja vo voda, nema nikakov Red.. Nz so da kazam osven toa so ke si cekame, dr nema15 oktomvri
dzabe samo poveke nervozi , ne e fer ne odat so red , zaedno sto bevme na intervju so edna drugarka ona go zema ukazot 2019 dekemvri mesec a isto vreme bevme na intervju isti dokumenti se . zosto pravav vaka nzZnaci sekoja pretpostavka i sekoja matematika pagja vo voda, nema nikakov Red.. Nz so da kazam osven toa so ke si cekame, dr nema
So sto dok si?dzabe samo poveke nervozi , ne e fer ne odat so red , zaedno sto bevme na intervju so edna drugarka ona go zema ukazot 2019 dekemvri mesec a isto vreme bevme na intervju isti dokumenti se . zosto pravav vaka nz
od tatkomi i brat miSo sto dok si?
Imam ista situacija prezimeto na dedomi od star dokument i vo umrenica ne se sovpaga i toa go resiv so notarska izjava so dvajca svedoci i pomina vo MP sega sum polozitelno od 19. SeptemvriNotarski zavereni izjavi za lica sto se vo rodstvena vrska a se so razlicnl preziminja,dokazano so izjavi na dvajca svedoci,izjavite napisani na advokat i zavereni kaj notar kako dokaz deka stanuva zbor za isto lice ne gi smetale vo MPza validni jas toa go pravev i me kostase okolu 2500denari posrednikot prvo mi kaza deka moze no posle Lazar odBKK mi kaza deka ne biva,pa posle barav preku stranata na zena mi,a i vo maticno ne sakaa da mi dadat prepis bidejki stanuvase zbor za lice koe e veke pocinato,vikaat tia trebalo da go napravat mislam promenata dide ka bile zivi taka da na pocinati lica ne mozelo.
i jas toa se prasuvam,5 mes. vise,ako znae nekoj neka kazeDecki dali mozebi nekoj ima nekoja informacija sto e so nas sto sme zaglaveni na Finalna. Veke 6 mesec pocna, do sega i ova ne bilo po 6 meseci da se ceka na Finalna
Jas sum so brojce 149xx/2016 intervju vo dekemvri 2017 i cekam potpis za ukaz od jan-feb 2019 eve cela godina. aber nemaat. i ne sum bil na dopolnitelna.Епа нели 2016 и 2017 била исчистена или јас сум грешка ?
jas sum so bjorce 101xx/2016 intervju oktomvri ukaz cekam od juli 2019 nema nekoe pravilo se izmesano eJas sum so brojce 149xx/2016 intervju vo dekemvri 2017 i cekam potpis za ukaz od jan-feb 2019 eve cela godina. aber nemaat. i ne sum bil na dopolnitelna.