Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Шо грешно зборе коментаторо, вика дека треба да се пренове пенало. Не е грешка, праве чекор напред, не смее според правилата. Мизерен клуб.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Десното стапало му е на линијата, треба двете да се напред. Ниту ти ниту коментаторот (кој и да е...гледам германски пренос, таму си објаснија добро зошто е правилно одбранет) ги знаете правилата.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Бтв Бускец (или треба да се вратиме на Трајче) за 20 минути едно милион топки продаде. Што е толку тешко да ставиш Де Јонг, Артур и Видал у средина? Мора ли секој тренер што ќе го донесат да е ретардиран?

Порано во вакви натпревари се браневме со 8 играчи зад топката. Сега држиме посед и се трудиме (не сите играчи доволно). Фали завршен пас во последната третина од теренот и нормално реализација.

И ја на стримот што го глеам викаат дека е правилно одбранет, десната пета со сантиметри му допира на линија. Чим поништуваат сантиметарски голови, може и да се признаваат.

Сигурно братот ја има на тикет кец стаено.

Тер Штеген човече................

Порано во вакви натпревари се браневме со 8 играчи зад топката. Сега држиме посед и се трудиме (не сите играчи доволно). Фали завршен пас во последната третина од теренот и нормално реализација.
Пимплаа со посед без идеја 15-20 минути, сега генгбенг, ги силуваат. Треба на полувреме рака на МАтС да му целуват. Исти кур, различно пакување. Што сакаш со вакви чичиња селски тренери што ги бркаат од Бетис.

Нема тим од кој што не можеме да изгубиме на гости

Пике колку не е стабилен :pos: :pos:
Ликот ни сам себе не си верува коа реагира.

Штом тој притисок до 30та се издржа, ги тепаме.
Артуро и Семедо у второ, лапај си 0-1 :kezec:

Коа веќе ја фура оваа формација, кој Кур го игра Роберто штопер бе све да му ебам бе!
3 утакмици 5 удари немаме на гол, преку Кур ако си подаваат.
Боље врати го Бускетс на штопер Роберто на бек и меси позади Фати и Гризман.
Го упропастува детето на офанзивен бек го става бе, леле ќе се убијам.

Некако Валенсија да пропадне, да се распадне во второ, бидејќи нашиве ќе го форсираат ова до крај, дури не ги шашмосаат од додавања. Шала на страна, какви пичкетини од играчи имаме, Валенсија гинат, овие дремат. Артуро место Фати, па да ја умртвиме утакмицава, ако се укаже некоја шанса ок, ако не бод да зејме барем.

Што сакаш со вакви чичиња селски тренери што ги бркаат од Бетис.

Чекајте бе луѓе, трет натпревар му е на Сетиен :D
Пред натпреварот сите среќни и возбудени, пофалби за Сетиен за составот кој го извадил и сега на полувреме одма Сетиен не чини.
Не играме добро, тоа е факт. Но не играме добро на гости веќе 3 години и сега очекувате со променет тренер на сред сезона на првото гостување (на Местаља!) со новиот тренер да водиме 0-5 на полувреме?
Да бидеме реални малку.

Lagano od 0-2 gola ke si ispagat utakmicite do sezona, ni shut ni centarshut ni pak zelba se vide i igraci i trener i sve upm..

pisi propalo sezonata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom