И не сакаат а не им ни треба,они веќе го достигнаа зенитот во нивните кариери.Mislam deka pogolem problem e sto NE NI SAKAAT da stignat onakvo nivo![]()
Па они се веќе sвезди у свое мало.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И не сакаат а не им ни треба,они веќе го достигнаа зенитот во нивните кариери.Mislam deka pogolem problem e sto NE NI SAKAAT da stignat onakvo nivo![]()
Остај го Дувњак види ги нивните млади играчи,Мандич 80 минути ги изигра,Матанович влага 2/2 шутира итн.Браво,прејака утакмица.Многу сум радосен за Игор и за Лука.
Автоматски споено мислење:
уште 5 животи да живеат Талевски и Кузмановски нема да стигнат до нивото на Дувњак!
Целосно се согласувам со тебе друже,како господ ме даде да се родам во најпроклетата земја во Европа!Хрвативе
Голманов
Душава
Атмосферава
Лино
Менталитетот
Како бе биваше најсрање земја да станеме од екс Југославија? Сфаќам дека има(в)ме најлоши услови за успех после распадот...ама па да му ебам матер БиХ и војна претрпе, Србите и бомбардирање и све..и пак имаат какви такви успеси на спортски план..
Па да му ебам Албанија на ЕП у фудбал отиде..
Секад кога гледам балкански екипи како газат во некој спорт дел од мене се потсетува и разочарува на ситуацијата во државата
даКакво играчиште е Сагосен папапа, од следна сезона во Кил мислам потпиша, заедно со Дувњак ќе прават лом.
Прво види каква градба имаат Србите, Хрватите и Црногорците, па ќе зборуваме за нешто повеќе. Таков им е генот. Реално и немаме толку лоши успеси на спортски план. Немаме многу млади во државава, немаме ген за спортска градба, условите вон Скопје се ужасни, така што и ова не е лошо.Хрвативе
Голманов
Душава
Атмосферава
Лино
Менталитетот
Како бе биваше најсрање земја да станеме од екс Југославија? Сфаќам дека има(в)ме најлоши услови за успех после распадот...ама па да му ебам матер БиХ и војна претрпе, Србите и бомбардирање и све..и пак имаат какви такви успеси на спортски план..
Па да му ебам Албанија на ЕП у фудбал отиде..
Секад кога гледам балкански екипи како газат во некој спорт дел од мене се потсетува и разочарува на ситуацијата во државата
Самите си ја креираме државатаЦелосно се согласувам со тебе друже,како господ ме даде да се родам во најпроклетата земја во Европа!
Клетници
Мислам дека генетички немаме никаква врска со се што е северно од нас, само културолошки, но ај да не ја тупиме сеа, ќе се тешиме дека еден народ смеПрво види каква градба имаат Србите, Хрватите и Црногорците, па ќе зборуваме за нешто повеќе. Таков им е генот. Реално и немаме толку лоши успеси на спортски план. Немаме многу млади во државава, немаме ген за спортска градба, условите вон Скопје се ужасни, така што и ова не е лошо.
Самите си ја креираме државата![]()
не е муабетов за тука,но нејсе ќе ти реплицирам кратко.Во текот на овие 30 години,сите политичари,не убија у поим и како држава и како народ,се убија.Прво види каква градба имаат Србите, Хрватите и Црногорците, па ќе зборуваме за нешто повеќе. Таков им е генот. Реално и немаме толку лоши успеси на спортски план. Немаме многу млади во државава, немаме ген за спортска градба, условите вон Скопје се ужасни, така што и ова не е лошо.
Самите си ја креираме државата![]()
Точно. Мислам дека сме најнеработливата и најмрзливата нација од Балканот. Да не го мрднеме газот, а да успееме. Е нема.Mislam deka pogolem problem e sto NE NI SAKAAT da stignat onakvo nivo![]()