Финале Хрватска-Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

За кого навивате во финале?

• За Хрватска.

Гласови: 11 27,5%
  • За Шпанија.

Гласови: 3 7,5%
  • За Хрватска затоа што сум Хрват, за дом спреман, у бој за народ свој!

• За Хрватска, затоа што се наши бе, нема за ци***ите да навивам! Јас сум во Југославија растен.

• За Хрватска, ради Лино Червар да влезе во историја, уште овој трофеј му фали.

Гласови: 1 2,5%
  • За Хрватска. Го мразам Лино, му карав се до 15то колено, ама Циндриќ и КараЏиќ сакам да земат титула

Гласови: 5 12,5%
  • За Шпанија. Во фудбал сум за Реал или Барса.

Гласови: 4 10,0%
  • За Шпанија. Јер анти Хрватска, уби уби уби ****шаааа, Лино уши кур да ****.

• За Хрватска, затоа што сум 20 постотен. Forca џема, duam fitore.

Гласови: 0 0,0%
  • Не пратам ракомет, дојден сум ради кладилница.

Гласови: 5 12,5%
  • Сакам да освои Кара, сакам да освои Циндриќ, ама Лино го мразам. Форца нерешено.

Гласови: 2 5,0%

• Вкупно гласачи
    40
  • Гласањето е завршено на .
Mislam deka pogolem problem e sto NE NI SAKAAT da stignat onakvo nivo :(
И не сакаат а не им ни треба,они веќе го достигнаа зенитот во нивните кариери.
Па они се веќе sвезди у свое мало.

Браво,прејака утакмица.Многу сум радосен за Игор и за Лука.
Автоматски споено мислење:

уште 5 животи да живеат Талевски и Кузмановски нема да стигнат до нивото на Дувњак!
Остај го Дувњак види ги нивните млади играчи,Мандич 80 минути ги изигра,Матанович влага 2/2 шутира итн.

Дувњак ЧУДОВИШТЕ.Очекувано Хрватска според мене ја помина Норвешка знаев дека ке е држ-недај до крај али очекував да го преебаат на Сагосен и да им умртват темпо со сецкања на игра зашто ако фатат залет Норвежниве ај нека ги застанат. Да небеше Карачич со оние глупостине негој шо ги праеше одамна ке ја решеа Хрвативе

Хрвативе :cuc:

Голманов :cuc:

Душава :cuc:

Атмосферава :cuc:

Лино :cuc:

Менталитетот :cuc:

Како бе биваше најсрање земја да станеме од екс Југославија? Сфаќам дека има(в)ме најлоши услови за успех после распадот...ама па да му ебам матер БиХ и војна претрпе, Србите и бомбардирање и све..и пак имаат какви такви успеси на спортски план..
Па да му ебам Албанија на ЕП у фудбал отиде..

Секад кога гледам балкански екипи како газат во некој спорт дел од мене се потсетува и разочарува на ситуацијата во државата
Целосно се согласувам со тебе друже,како господ ме даде да се родам во најпроклетата земја во Европа!
Клетници

Норвешка имаше шанса во продолжетоците, кога водеа +1 а се одби топка од хрватскиот блок, а норвежанецот што ја прифати тргна безглаво во напад и шутираше од многу далеку ( мислам и се лизна) наместо да ја држат уште 10-15 секунди, па и да им ја земеа судиите, водеа +1.... а инаку судиите во продолжетоците не даваа нормални долги напади, веднаш дигаа рака, посебно норвежаните не се снајдоа, им земаа 3-4 пати топка поради бавен напад...
како и да е супер натпревар, а има време за злато за Норвешка, имаат млади играчи

Хрвативе :cuc:

Голманов :cuc:

Душава :cuc:

Атмосферава :cuc:

Лино :cuc:

Менталитетот :cuc:

Како бе биваше најсрање земја да станеме од екс Југославија? Сфаќам дека има(в)ме најлоши услови за успех после распадот...ама па да му ебам матер БиХ и војна претрпе, Србите и бомбардирање и све..и пак имаат какви такви успеси на спортски план..
Па да му ебам Албанија на ЕП у фудбал отиде..

Секад кога гледам балкански екипи како газат во некој спорт дел од мене се потсетува и разочарува на ситуацијата во државата
Прво види каква градба имаат Србите, Хрватите и Црногорците, па ќе зборуваме за нешто повеќе. Таков им е генот. Реално и немаме толку лоши успеси на спортски план. Немаме многу млади во државава, немаме ген за спортска градба, условите вон Скопје се ужасни, така што и ова не е лошо.

Целосно се согласувам со тебе друже,како господ ме даде да се родам во најпроклетата земја во Европа!
Клетници
Самите си ја креираме државата ;)

Прво види каква градба имаат Србите, Хрватите и Црногорците, па ќе зборуваме за нешто повеќе. Таков им е генот. Реално и немаме толку лоши успеси на спортски план. Немаме многу млади во државава, немаме ген за спортска градба, условите вон Скопје се ужасни, така што и ова не е лошо.

Мислам дека генетички немаме никаква врска со се што е северно од нас, само културолошки, но ај да не ја тупиме сеа, ќе се тешиме дека еден народ сме :D

не е муабетов за тука,но нејсе ќе ти реплицирам кратко.Во текот на овие 30 години,сите политичари,не убија у поим и како држава и како народ,се убија.

Секогаш со ќутенката, максимално смирени, без помпа, си победуваат и земаат медаљи. Во сите спортови тоа го прават, затоа се најуспешна нација години наназад (y) 90% од нацијата не знае дека играат на европско во ракомет, немаат никаква поддршка од навивачи и стално стигнуваат до крај :toe:

Mislam deka pogolem problem e sto NE NI SAKAAT da stignat onakvo nivo :(
Точно. Мислам дека сме најнеработливата и најмрзливата нација од Балканот. Да не го мрднеме газот, а да успееме. Е нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom