Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 април 2014
Мислења
7.388
Поени од реакции
11.856
Не сфаќам што е со купов. Толку многу битен е? Па не сме Лацио бе па да го сметаме за успех.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Лазаро потпиша за Њукасл, а според најнови информации и Политано прифатил да иде во Наполи.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
И Ди марцио потврдува, што значи конечно бидна работата. :)
Сега може комотно да кажеме дека Марота и Аусило имаат 10 за сезонава. Подобро и не можеше да си ја завршат својата работа. Обезбедија се што побара Конте, го кренаа нивото на тимот за две класи, во овие два трансфер периоди и финансиски добро го изменаџираа целиот процес.
Од мене добиваат кредит за следните неколку години, само со трансферот на Ериксен.
Сега товарот оди на грбот на Конте. Добива идеални услови за работа, чекаме резултати.

И не знам што заебавате, на тимов му треба титула, па дури и за куп да станува збор. Прв пат имаат услови да постават за цел, освојување на некаква титула. Целиот процес од последните две години, го имаше за цел баш овој момент. Сега нема лигавење, треба да удрат јако на секое натпреварување во кое учествуваат, па дури и Сериа А. На Конте тоа и му е намерата очигледно, судејќи по тоа какви играчи таргетираа овој преоден рок.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.239
Поени од реакции
10.308
Ве фаќа еуфорија со вакви трансфери, разбирливо е тоа и мене ме фаќа. Ама треба да ви е јасно дека и Меси да го потпишеме, не го мења фактот дека до пред 1 година не знаевме кај тераме и јадевме срамови од Новара.

Јувентус ова што е денес го гради 10 години. Ние сме у сериозна конструкција 1.5 година, која рака на срце многу позитивно ме изненади. Не очекував толку брзо да се почувствуваат резултатите од работата на Конте, поготово во менталитетот на играчите.

За мене 2ро место и неизвесна битка до крај со Јувентус успех сезонава. Било каква титула е бонус.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.135
Поени од реакции
6.582
Јувентус ова што е денес го гради 10 години. Ние сме у сериозна конструкција 1.5 година, која рака на срце многу позитивно ме изненади. Не очекував толку брзо да се почувствуваат резултатите од работата на Конте, поготово во менталитетот на играчите.

За мене 2ро место и неизвесна битка до крај со Јувентус успех сезонава. Било каква титула е бонус.
Juventus go gradi toa 10 godini od koi 8 godini po red so tituli vo Seria A i Kup na Italija.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.349
Ne me sfakjaj pogresno ama za mene lugjeto sto se zadovoluvaat so vtoro mesto se luzeri. Ideme na titula i nema nazad.

I ne ve sfakjam so muabetite za kupot..., zaso zborite kako da e nebiten? Mora i tamu da se udri fors za da se osvoi, realno sekoja titula e bitna. Da ne bil biten nemase da se odrzuva ebave.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.239
Поени од реакции
10.308
Ne me sfakjaj pogresno ama za mene lugjeto sto se zadovoluvaat so vtoro mesto se luzeri. Ideme na titula i nema nazad.

I ne ve sfakjam so muabetite za kupot..., zaso zborite kako da e nebiten? Mora i tamu da se udri fors za da se osvoi, realno sekoja titula e bitna. Da ne bil biten nemase da se odrzuva ebave.
Ти ме сфаќаш погрешно... Не дека не сакам титула, ама да кажеш РАЗОЧАРАН сум ако не освојат при таков конкурент (не е ова Бундес и не сме Баерн Минхен) е малце пребахато.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.349
Ти ме сфаќаш погрешно... Не дека не сакам титула, ама да кажеш РАЗОЧАРАН сум ако не освојат при таков конкурент (не е ова Бундес и не сме Баерн Минхен) е малце пребахато.
Razocaran bi bil ako imame prednost i u posledni kola ne osvoime. Razocaran do negde ke bidam i ako ne osvoime a toa da ne bide srceparatelno. Ama sekako ocekuvam i se nadevam na titula, a ne vtoro mesto.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.239
Поени од реакции
10.308
Razocaran bi bil ako imame prednost i u posledni kola ne osvoime. Razocaran do negde ke bidam i ako ne osvoime a toa da ne bide srceparatelno. Ama sekako ocekuvam i se nadevam na titula, a ne vtoro mesto.
Тогаш сме се разбрале и сме на иста страна.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ве фаќа еуфорија со вакви трансфери, разбирливо е тоа и мене ме фаќа. Ама треба да ви е јасно дека и Меси да го потпишеме, не го мења фактот дека до пред 1 година не знаевме кај тераме и јадевме срамови од Новара.

Не е еуфорија, објективна проценка е. Првпат после 2011 имаат тим за да играат за титули. Имаат квалитетни поединци, имаат длабочина на секоја позиција, освен wing back-овите, имаат тренер кој е докажан победник, имаат лидери во екипа со искуство позади себе.
Можат да целат на титула и во купот и во ЛЕ и во Сериа А, и да пробаат до крај. Никогаш нема да има добар момент да се конкурира на Јувентус, бидејќи никогаш нема да попуштат. И следната сезона ќе бидат прв фаворит и веројатно ќе бидат уште подобри. Така да, треба да пробаат да го искористат овој моментум. Нормално ако Јувентус продолжи до крај со ова темпо и стигнат на 93-4 бода, никој нема да им замери ако не освојат титула.
Меѓутоа, имаат оружја да пробаат и треба да бидат во игра до крај. Јас барем тоа го очекувам.
Ако поентата беше следната сезона да се напаѓа титулата, тогаш немаат смисла засилувања како Јанг, Мозес и некој како Жиру. Второ место можеше и со Политано и Лазаро да се обезбеди.

Ако успеат и некој ко Алан да го заменат со Весино, тогаш ќе го имаат најдобриот среден ред во Италија.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.135
Поени од реакции
6.582
Ajde dosta go falime Marota so vleznite transferi no covekot 2 prelazni roka nemoze igrac da prodade, Lazaro otisol vo Njukasl ovoj Dimarko vo Verona site na pozajmica so opcija ako sakate kupejte gi na leto. Na leto koga ke ni gi vratat site nazad ke bide interesno.

Kajgana Shop

На врв Bottom