Фан Клуб: Интер

Ако Барса им направи "Видал" потег сега, (освен што ќе виде пресмешно) треба главата на Марота на колец да биде забодена пред Апиано. А ако го донесе Ериксен во Интер, додека гледа цел фудбалски свет, треба една огромна бронзена скулптура, како во антички Рим, да биде извајана и поставена пред Меаца, за и миланезите да се нервираат паралелно.
Мислам дека тоа се опциите.
vidal 9m zima u barsa, eriksen 10 ke zima vo inter, platata sto inter sakaa na vidal da mu ja davaat bese duplo pomala taka da ima razlika od togas i sega, sky uk izvesija za navodno vmesuvanje, italijancive pisuvaat deka totenhem pravat pritisok u pregovorite so vakvi prikazni. Romano herewego kazue deka nemaat nikakva informacija za navoden interes na barsa i uveruva deka nema nikakov somnez za finaliziranjevo na ovoj dogovor, di marzio istoto go kazuva.

Ako go ispusti eriksen, ke go ispusti i konte letovo, ednostavno e, taka da kazav i pred nedela mislam ne mi teknue, prilicno jasni se opciite na bepe vo slucajov a obicno on takvi greski ne pravel zatoa i ne veruvam deka bas sea ke ja usere. Od druga strana i ja sfakam potrebata na mediumite da teraat so senzacionalni prikazni, taka da u momentov mnogu ne se potpiram na vakvite informacii za barsa osven ako ne izleze nesto apka pokonkretno.

Inter continue to work tirelessly for Christian Eriksen. As reported by Sportitalia, a dinner took place in Milan in the evening between the CEO of the Nerazzurri club Beppe Marotta, the d.s. Piero Ausilio and the intermediaries who follow the negotiation with Tottenham, Trimboli and Busardò. Last curves: the Eriksen affair approaches the white smoke

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Мене ме плаши една друга работа.

Ако веќе се пишува дека имаме договор со играчот за Јануари и дека играчот е подготвен да дојде во Интер сега, еве нека дојде и летово, зошто не излезат јавно тоа да го изјават, поготово самиот играч со својот агент.

Е тогаш не гледам како би се вмешал Барса, или некој друг, а уште помалце овој евреинот од Тотенхем незнам како би барал повеќе од 20М за Ериксен.

Да не биде работава ние преговараме за 20М, за да дојде Барса да го зима за 25М.

Многу мајндфак трансфер беше овој со Лазаро. Десет години нема да можеме да ја решиме таа мистерија, можеби никогаш... за Ериксен се тегават месец дена за 20, а за Лазаро ги бапнаа ладно и го затворија трансферот за 5 минути :pos:

Ако пропуштат ваков пенал за Ериксен нека се убијат сите колективно.

Според Газета договориле се со Ериксен , медицински во понеделник.

Марота у срцу

Големо такво ако не освојат ништо, најбитно е сезонава да им се создаде победничкиот менталитет а веќе од наредна сезона може да очекуваме трофеи.
Од лузеришта тешки за 6 месеци станавме стабилен тим, не беше ни за очекување да освојат одма титула.
Доволно е цела сезона да ја истуркаме како до сега и да се прави притисок на Јуве.

Нема потреба од титула ако Јувентус игра на високо ниво како и претходните години, ама барем да држиме чекор, не да глеаме со двоглед нагоре на табелата.

Големо такво ако не освојат ништо, најбитно е сезонава да им се создаде победничкиот менталитет а веќе од наредна сезона може да очекуваме трофеи.
Од лузеришта тешки за 6 месеци станавме стабилен тим, не беше ни за очекување да освојат одма титула.
Доволно е цела сезона да ја истуркаме како до сега и да се прави притисок на Јуве.
Pa togas i ova i narednata sezona i site sezoni posle neka vrsat pritisok na Juventus i neka si zavrsuvat vtori znaes koga ke go dobijat toj pobednicki mentalitet so pritisok na Juventus? Nikogas.

Mi gi donesoa igracite sto gi sakase na leto , mu gi donesoa i ovie sega sto gi saka, i ako ne ja zgrapci sega sansata dogodina ke mu bide duplo potesko.
Автоматски споено мислење:

Нема потреба од титула ако Јувентус игра на високо ниво како и претходните години, ама барем да држиме чекор, не да глеаме со двоглед нагоре на табелата.
Nemoze da gi gledame prethodnite sezoni koga Inter se preprodavase od eden na drug i 2-3 sezoni koga kupuva igraci za semki. Ova godna investira golema suma na pari vo igraci po zelba na trenerot i koga veke odpadna od LS barem da soberat sili da go napadnat kupot na Italija tamu imat se na se 4 natprevari, 1 za 1/4 , 2 za 1/2 finale i 1za finale (ako sum greska popravi me).

Па со оглед дека се пред нас 4 поена за разлика од лани каде беа 200 бода, добро е. 4 бода не се ништо и нема потреба од двоглед.
Верувам дека ќе гинат до крај играчите.
Pa togas i ova i narednata sezona i site sezoni posle neka vrsat pritisok na Juventus i neka si zavrsuvat vtori znaes koga ke go dobijat toj pobednicki mentalitet so pritisok na Juventus? Nikogas.

Mi gi donesoa igracite sto gi sakase na leto , mu gi donesoa i ovie sega sto gi saka, i ako ne ja zgrapci sega sansata dogodina ke mu bide duplo potesko.

Nemoze da gi gledame prethodnite sezoni koga Inter se preprodavase od eden na drug i 2-3 sezoni koga kupuva igraci za semki. Ova godna investira golema suma na pari vo igraci po zelba na trenerot i koga veke odpadna od LS barem da soberat sili da go napadnat kupot na Italija tamu imat se na se 4 natprevari, 1 za 1/4 , 2 za 1/2 finale i 1za finale (ako sum greska popravi me).
Тоа што дошле Лукаку, Барела и Сенси не значи дека му ги донеле сите играчи што ги сака.
Башка не може во едно едно меркато да донесат 10 нови играчи, тоа на Менаџер само.
Ако го потпишат Ериксен, ќе фалат уште бекови на лето да се земат за сите ние да очекуваме титула.
Ако си влезен у филм дека треба да освојат годинава титула, без крила, без ниедна адекватна замена за било која позиција тоа е друга работа.

Реалноста е дека треба да очекуваме големи нешта од наредна сезона, годинава ако се посреќи нешто, мотив плус за играчите и Конте.

Па со оглед дека се пред нас 4 поена за разлика од лани каде беа 200 бода, добро е. 4 бода не се ништо и нема потреба од двоглед.
Верувам дека ќе гинат до крај играчите.

Тоа што дошле Лукаку, Барела и Сенси не значи дека му ги донеле сите играчи што ги сака.
Башка не може во едно едно меркато да донесат 10 нови играчи, тоа на Менаџер само.
Ако го потпишат Ериксен, ќе фалат уште бекови на лето да се земат за сите ние да очекуваме титула.
Ако си влезен у филм дека треба да освојат годинава титула, без крила, без ниедна адекватна замена за било која позиција тоа е друга работа.

Реалноста е дека треба да очекуваме големи нешта од наредна сезона, годинава ако се посреќи нешто, мотив плус за играчите и Конте.
Gi zaboravi Biraghi, lazaro i sega Yang i Moses ovie sto igrat odbojka? Daj ne zafrkavi neadekvatni zameni pa ajde neka go donesat Messi,Modric tie se adekvatni zameni za tebe. I jas ne rekov da osvojat seria A jas rekov deka treba da se potrudat barem kupot da go osvojat tamu im e polesen patot. A so tvoeto razmisluvanje togas i vo narednite 10 god ne treba da ocekuvame titula.

Go zaboraviv i Sancez ama ajde toj bese povreden 2 meseci.

Gi zaboravi Biraghi, lazaro i sega Yang i Moses ovie sto igrat odbojka? Daj ne zafrkavi neadekvatni zameni pa ajde neka go donesat Messi,Modric tie se adekvatni zameni za tebe. I jas ne rekov da osvojat seria A jas rekov deka treba da se potrudat barem kupot da go osvojat tamu im e polesen patot. A so tvoeto razmisluvanje togas i vo narednite 10 god ne treba da ocekuvame titula.

Go zaboraviv i Sancez ama ajde toj bese povreden 2 meseci.
У реду е.

Остај тоа тука што се пишува дека секој играч е по желба на Конте донесен, не знае он дека има 3 пати подобар играч од Мозес и Јанг, тимот има Буџет, по него се водат Марота и Конте и прават најдобро што можат со тоа што го имаат, некој ќе се погоди ко Сенси, некој ќе биде Лазаро, тоа е.
Факт е дека Јувентус има подобар тим на хартија од нас.
За наредната година, целта е Скудето од старт, сеа ако направи Јуве некој луд скор ко Ливерпул сезонава или Сити пред тоа, мислам дека не сме способни до толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom