Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.681
- Поени од реакции
- 49.086
vidal 9m zima u barsa, eriksen 10 ke zima vo inter, platata sto inter sakaa na vidal da mu ja davaat bese duplo pomala taka da ima razlika od togas i sega, sky uk izvesija za navodno vmesuvanje, italijancive pisuvaat deka totenhem pravat pritisok u pregovorite so vakvi prikazni. Romano herewego kazue deka nemaat nikakva informacija za navoden interes na barsa i uveruva deka nema nikakov somnez za finaliziranjevo na ovoj dogovor, di marzio istoto go kazuva.Ако Барса им направи "Видал" потег сега, (освен што ќе виде пресмешно) треба главата на Марота на колец да биде забодена пред Апиано. А ако го донесе Ериксен во Интер, додека гледа цел фудбалски свет, треба една огромна бронзена скулптура, како во антички Рим, да биде извајана и поставена пред Меаца, за и миланезите да се нервираат паралелно.
Мислам дека тоа се опциите.
Ako go ispusti eriksen, ke go ispusti i konte letovo, ednostavno e, taka da kazav i pred nedela mislam ne mi teknue, prilicno jasni se opciite na bepe vo slucajov a obicno on takvi greski ne pravel zatoa i ne veruvam deka bas sea ke ja usere. Od druga strana i ja sfakam potrebata na mediumite da teraat so senzacionalni prikazni, taka da u momentov mnogu ne se potpiram na vakvite informacii za barsa osven ako ne izleze nesto apka pokonkretno.