Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакав да зимам за дома прочистувач,и фино лепо пред да фрлам пари си изгуглав reviews,test,comparisons и сл. Баш овој Xiaomi ме заинтересира поради цената...Ne mi lici deka deka se bit pazar procistuvacive galiba...![]()
Xiaomi Mi Air Pro Purifier
Βρες τιμές για Xiaomi Mi Air Pro Purifier σε 37 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!www.skroutz.gr
Zborime za pare-muzika soodnos...
Dobro be sto mislis deka ima vo toj precistuvacot. Kako go naprajvte kako cudo na tehnikata. Ne be stvarno se imas nekogas zaprasano sto ima vnatre?Сакав да зимам за дома прочистувач,и фино лепо пред да фрлам пари си изгуглав reviews,test,comparisons и сл. Баш овој Xiaomi ме заинтересира поради цената...
Хорор! Во секој тест последен,и тоа со ограмна разлика!На слепо да отидев во Сетек,Нептун и било кој друг да земев,вклучително и остали но-нејм кинези сигурно подобар од овој ќе бил.
Е сега успат научив и дека за моја квадратура ќе ми требаат минимум два,или еден од 800++€! Настрана цена на филтри и се премислив.
А тоа цена-квалитет може кај мобилните,друга тема и област... За бела техника и апарати за домаќинство уште многу треба учат.А и како ќе научат кога на готово си порачуваат производи,им лепат лепенка и ги извезуваат како бренд-нејм!?
П.С.btw дури ни мобилни не прават сами,TCL им ги произведува.
Сепак со телефоните направија име! Не би требало да се брукаат со шкљ роба на други полиња! Или ребрендирај нешто саглам или не си уништувај репутација!Сакав да зимам за дома прочистувач,и фино лепо пред да фрлам пари си изгуглав reviews,test,comparisons и сл. Баш овој Xiaomi ме заинтересира поради цената...
Хорор! Во секој тест последен,и тоа со ограмна разлика!На слепо да отидев во Сетек,Нептун и било кој друг да земев,вклучително и остали но-нејм кинези сигурно подобар од овој ќе бил.
Е сега успат научив и дека за моја квадратура ќе ми требаат минимум два,или еден од 800++€! Настрана цена на филтри и се премислив.
А тоа цена-квалитет може кај мобилните,друга тема и област... За бела техника и апарати за домаќинство уште многу треба учат.А и како ќе научат кога на готово си порачуваат производи,им лепат лепенка и ги извезуваат како бренд-нејм!?
... za da se zapali nadvoresna edinica na klima ured treba da zapalis ogin pod nea....hahhha

Da ne ideme sega off topic ama isto imam surfano i ne vidov bas deka e najlos konkretno modelov sto ti go postirav. Baska ima delovi pun ku*ac da naracas za niv na internet za razlika od tie falenite so gi gledas vo saksonskite testovi sto neznam koj u mk ke ti gi oprai i koga..Сакав да зимам за дома прочистувач,и фино лепо пред да фрлам пари си изгуглав reviews,test,comparisons и сл. Баш овој Xiaomi ме заинтересира поради цената...
Ubavv ...ama i cenive ubaj ....za 2god.garancija tesko koj bi kupil...Klimi mk pocnale so prodazba na Fujitsu inverter klimi
![]()
FUJITSU ASYG-12KMTA / AOYG-12KMTA по супер цена од 43.490 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 2 годиниklimi.mk
Klimi mk ne dava garancija taa 2 godisna garancija ja dava Fujitsu i za taa garancija garantira Fujitsu.Ubavv ...ama i cenive ubaj ....za 2god.garancija tesko koj bi kupil...
Колкава соба? Каде, во куќа или стан? Каква изолација има објектот? Каква диспозиција(ориентација) има собата? Над, под, од страна греано, негреано?здраво, сакам да си ставам инвертер клима кај мене во соба, ако биде уклучена 24/7 колку отприлика ќе ми биде месечната сметка?
Nedava ni klimi mk, nitu Fujitsu. Garancijata e od uvoznikot, site proizvoditeli davat samo 1% rezervni delovi, nisto poveke.Klimi mk ne dava garancija taa 2 godisna garancija ja dava Fujitsu i za taa garancija garantira Fujitsu.
куќа, околу 16 квадрати е, нема некоја посебна изолација собата, само пвц врата/прозори, од едната страна има соба каде што поголемиот дел од денот гори шпорет.Колкава соба? Каде, во куќа или стан? Каква изолација има објектот? Каква диспозиција(ориентација) има собата? Над, под, од страна греано, негреано?
Пиши сево ова па ќе добиеш некој задоволителен одговор! Греење е сетики, не е работава стисни дугме изаѓе куварица!
50 marki maks!здраво, сакам да си ставам инвертер клима кај мене во соба, ако биде уклучена 24/7 колку отприлика ќе ми биде месечната сметка?