The Wild Boy
љепотан
- Член од
- 26 декември 2017
- Мислења
- 1.572
- Поени од реакции
- 939
Сте слушнале за YouTube Vanced?
Каков Premium, каков YouTube Music.
Каков Premium, каков YouTube Music.
И што е поентата на ова? Нешто слично како она на Инстаграм што имаше дека ќе ги кријат лајковите?
Претпоставувам.И што е поентата на ова? Нешто слично како она на Инстаграм што имаше дека ќе ги кријат лајковите?
Кажи кај да го најдам и јас да мавнам еден дислајк.Претпоставувам.
Ама преглупо изгледа.
А најглупаво е дека знаеле дека на „некои“ немало да им се допаѓа, а 4 пати повеќе дислајкс него лајкс xD
Кажи кај да го најдам и јас да мавнам еден дислајк.
А епа ете пишува, да не им стварало стрес на креаторите
Исто ко на јутуб ривајнд.Претпоставувам.
Ама преглупо изгледа.
А најглупаво е дека знаеле дека на „некои“ немало да им се допаѓа, а 4 пати повеќе дислајкс него лајкс xD
На цело сакаат да ги тргнат.Исто ко на јутуб ривајнд.
Чекај, сега со ова новово ако некој, пр. има 123М претплатници тогаш ќе му пишува 1,000,000+ или?? Ме збуни тоа најдесно со заградите.
Anyways, ова не би ми претставувало проблем, ако стават опција да се гледа колку точно има претплатници, а не да ја тргнат на цело. Стварно дебили ќе испаднат така ако направат.
Маме им...На цело сакаат да ги тргнат.
Ако има некој 123,545,322 претплатници на пример, ќе стои 123М. Тоа десно 1,000,000+ со заградите значи дека после додатни милион претплатници бројката што ние ја гледаме ќе се смени во 124М, пред тоа не.
Za toa da mozes da slusas muzika vo pozadina i rabotis nesto drugo, imas resenie.Youtube music во последно време почнав да го користам иако е безвезе без тој премиум што не можеш апликацијата на мобилен да ја користиш и во позадина додека друго работиш. Гледам дека може да се слушаат и цели албуми. Toa го заприметив и на обичниов Youtube дека заради тој Youtube music за некој артисти се креирани посебни канали со само песните од албуми.
Знае некој дали може некако да се користи оваа апликација на Android TV?
На Google play ја нема апликацијава на Аndroid TV а ни таа Youtube TV но прочитав одамна дека сакаат да ја направат Google play music да биде Youtube music.
Google го претстави YouTube Music сервисот кој со тек на време ќе го замени Play Music
Некогаш се чини како Google да мора да направи мал „хаос“ од апликации, да претстави повеќе апликации за една намена, додека се реши за една од нив илиwww.smartportal.mk
Сигурно за некоја година Google play music ќе биде Youtube music a Google play movies and tv - Youtube tv. Само се надевам на Youtube music ќе останат некој работи да се користат и без да се плаќа.
Ама имам од Телеком за мобилен интернет имам активирано пакет за Јутјуб да не ми троши интернет кога не гледам во HD.Za toa da mozes da slusas muzika vo pozadina i rabotis nesto drugo, imas resenie.
Od Fdroid simni ja newpipe aplikacijata.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ja edno vreme na telefon pustav od chrome youtube go mestev desktop mode i si rabotese vo pozadi perfektno i ne mi trosese internet istata opcija ja iam od telekom probaj si moze ke ti funkcionira.Ама имам од Телеком за мобилен интернет имам активирано пакет за Јутјуб да не ми троши интернет кога не гледам во HD.