Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој е уфрлен агент од страна на Mitsubishi. Ги крева цените и го рекламира Gree за да се крене продажбата на Mitsubishi.Зошто кај тебе Амберот 12 ка, го продававте за цена од 50.000 денари.

Nene ne e pod garancija.... zatoa baram help tukaAko je u garanciji servis treba da nađe gde curi. Neka je napune sa UV markerom, pa će pronaći gde curi
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Abe koj ovlasten servis.....mizerija se ovie uvezuvaat na golemo vespi i tocaci od China...pa minatata god.koga bile.na.obnova na dogovori im ponudile i aux klimi da nosat ...Ovlasteni distributeri i servis za AUX klima uredi vo mk LINK
hamachi.mk
Побарај во минатите постови, клима не се надополнува со фреон додека не се пронајде од каде истекува, затоа што повторно ќе истече како во случајов. Во превод, те ограбиле... Исто доколку имаш сервисно треба да видиш колкава количина и какво масло да надополниш, како на сликата подолу..Zdarvo drustvo, nadvoresnata edenica gubi freeon, ednas dopolnuvano no za 2 nedeli pak izgubi.nekoj da spodeli iskustvo ili da se nafati da go resi problemot model na klimat e ovoj Прегледај го приврзокот 229850
Ovaa vivax GEYI e proizvedena vo GREE taka da servisot e vo GREE za ovoj model iako ne ti e pod garancija prasaj vo servisot vo Pakom kade da se obratis za rezerven del ( servis proverka na klimata )Zdarvo drustvo, nadvoresnata edenica gubi freeon, ednas dopolnuvano no za 2 nedeli pak izgubi.nekoj da spodeli iskustvo ili da se nafati da go resi problemot model na klimat e ovoj Прегледај го приврзокот 229850
Ova e prviot model na HansolZdarvo drustvo, nadvoresnata edenica gubi freeon, ednas dopolnuvano no za 2 nedeli pak izgubi.nekoj da spodeli iskustvo ili da se nafati da go resi problemot model na klimat e ovoj Прегледај го приврзокот 229850

Masala 1.3kg freonOva e prviot model na Hansol![]()

Iskreno ne znam, ako moze da se bi bilo ok zs se greeat dve mali deca p.s. moze da dedete brojce vo inboxOva e prviot model na Hansol![]()
Kako taa sto e sama slikana so displeot vo sredinaOvaa vivax GEYI e proizvedena vo GREE taka da servisot e vo GREE za ovoj model iako ne ti e pod garancija prasaj vo servisot vo Pakom kade da se obratis za rezerven del ( servis proverka na klimata )
Vakva li ti e vnatresnata edinica
![]()
ILI VAKVA
![]()
У Паком врти за сервис, Вивакс клима е секако, башка што не е твојаIskreno ne znam, ako moze da se bi bilo ok zs se greeat dve mali deca p.s. moze da dedete brojce vo inbox
Автоматски споено мислење:
Kako taa sto e sama slikana so displeot vo sredina
DankeУ Паком врти за сервис, Вивакс клима е секако, башка што не е твоја

99% шанси дека немаш губење на фреон.Ovie mrsni fleki okolu ventilite indiciraat na ,,izdishuvanje" na gas,sto mislite,pred sekako da povikam majstor,ama da ne mi zima dzabe pari.Inaku ne mi se dopagja greenjeto vo ovie maglivi denovi,temperaturata doma mi e odvaj 20 stepeni,nikako da stane potoplo.Kao ni vozduhot sho duva od vnatresnata edinica da ne mi e topol.Nitu na 25 nitu na 30 ne sum zadovolen.AUX triipolka e invertorot,si pravi redovno na sekoj saat defrost po ramno deset minuti,si polni po edna kofa od polikolor voda na den i taka.Ama greenjeto ic ne me bendisuva.Treba da se proveri eventualno dopolni sistemot ili ne?

I 2.5rednen izmenuvac imaMasala 1.3kg freon![]()