D
Deleted member 95595
Гостин
Mitsubishi!!!!!
Значи, најпрво неколку работи:Стари вести...високо екслозивни направи се и мора далеку од куќа да се намонтираат, не е тоа за монтери од твој калибар
Заради овие разлики јас се откажав од Тундра. Инаку таа ми беше прва на листата. Но податоците на се совпаѓаат. Кога на еден продавач почнав да му поставувам прашања околу тоа, нему јазикот му се врза. И тој ништо не знаеше.Најдов јас убаво кај пишува Хитачи, каде митсубиши, ама и дека некои што ги продава Телеком имаат вифи, а овие во сетек немаат, во сетек се со митсубиши и поефтино, во клими.мк со хитачи и со вифи плус ќе грејат до -25° ама поскапо... Нешто смрди ама не е кинеско, македонско е...
![]()
![]()
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Не би рекол дека е печатна грешка. И странските продажни салони имаат исти разлики. Некаде пишува - 25°, на друго место -15°.Jas mislam deka toa -25°C e pecatna greska zatoa sto tundrata nema greaci na kompresor i i plus koga prasav vo Energija mi rekoa site serii na Haier tundra plus i tundra green se do -15°C a ne do -25°C
Зошто да земам панели ако може климата да си врши работа? Годинава барем досега зимата е блага, ама кога купувам морам да бидам спремен и за вистинска зима.Sto ste se fatile za -25 toa minus -10 nema vo Drzavava ili e nekoj noknoutrinski pik ,od 7 meseci grejna sezona 2 nedeli se postudeni i toa nokni t preku den e potoplo,ke si zemete 2 paneli za nedaj boze i gotova rabota.
Konfuzija ima na kvadrat, se slozuvam, ama ispadna deka klimata e odlicna pogotovo ako se sporedi cenata na cinenje i ona sto go nudi.Кој модел го препорачуваш чоек? Или за Хаиер општо? Ова од сетек е тотално глупо, за сите напишале митсубиши компресор, сите немаат вифи... Којзнае што продаваат а и вие што препорачувате... Конфузија скроз
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Zatoa sto spored mene se zema klima za da vrsi rabota 98% za 2% da ne ispadne da ja preplakas .Зошто да земам панели ако може климата да си врши работа? Годинава барем досега зимата е блага, ама кога купувам морам да бидам спремен и за вистинска зима.
Razgledaj go ubavo katalogot sto go postiral, toplinskite pumpi VERSATI vozduh-voda se so Eurovent, STO E TOCNO.@Strelec Proveri ja rabotava, mi izleze reklama na facebook i na nea ovie sliki prikacheni. Nekoj vi go koristi imeto i laze so Euroventot.
Прегледај го приврзокот 229720Прегледај го приврзокот 229721
Кого јас препцував или навредив некого, јас колку можам се придржувам со правилата и регулативите! Ако имате некоја посебна забелешка во врска со мене пишете ми во пп на фб! Позззз мн...Добро, цар си, само во иднина полека.. без тензии. Кажи си шо имаш да си кажиш, без пцовки, закани и шерифување.
Тенкју.
Haier 18kata е сериозно добра за парите. Стварно одлични бројки 4.0kw/4.0scop за под 40000 денари.Konfuzija ima na kvadrat, se slozuvam, ama ispadna deka klimata e odlicna pogotovo ako se sporedi cenata na cinenje i ona sto go nudi.
Da nema rekla kazala eve se potrudiv da gi skeniram, jas licno a ne samo copy/paste na nesto od internet, product fiche izvaden od kutijata. Znaci so kupuvanje na HAIER TUNDRA GRIN PLUS so oznaki kako vo mojot potpis dobivate ona sto pisuva na slednite listovi: