Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Спори одлуки не знам што го дуплирал Шо а не на пример Переира. Отишол да се брани, па тоа не е ДНК на Јунајтед бе конфузно тренерче од НорвеШка

Кога памтиш дека сме напаѓале на енфилд? Задни 30 години.
Автоматски споено мислење:

Јебено не ми се верува.

Не е толку добар Ливерпул, колку што ние сме очајни!
Переира во први 11 после пола година мизерни партии, па имаат ли мозок? Човекот дното го пробива, Велбек класа ќе испадне за него :facepalm:

Кога памтиш дека сме напаѓале на енфилд? Задни 30 години.
Мислам дека фудбалот се има сменето и ако сакаме напредок треба да нападнат. Ниту Ливерпул е тој ниту ние го имаме Ферги.

Не е се толку црно, се укажуваат шанси. Е сега Переира шо е тенгало и не ја искористи најдобрата шанса да ја врати уткамицата то е, нема чаре за то.

И плус сега не треба да носат други играчи веќе. Напнатите периоди минаа дербињата мање више.

Место да го купеа Халанд макар и 100м да дадеа сега ќе сањаме голови.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Јебено не ми се верува.
Ццц, наздравје сезоната за Раш, а со него и Јунајтед! Бемга се оставивме без ниеден напаѓач, со бушавите цицалчиња Чонг и Гомез:popce:

Џабе се плука по Оле,кога немаме играчи за 1 тим,а од трансфери ни абер нема со овие играчи ова е максимум

Имат уште 2 недели, ако е толку сериозно со Рашфорд нека си пазарат напаѓач.

Pa neli sto ke ni bese Haland sea ne cmuzdirite ke lupnat 100ce za nekoj spic sto samo doma go znaat deka igra.I za Bruno isto ke bide

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Има ли разлика кога губиш против најголемиот ривал со 1-0 или 10-0
Има ли разлика ако го тепаме најголемиот ривал 1-0 или 10-0 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom