Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Solskjaer vrska nema od man management, neka go forsira Rashford i na revansot protiv City, sepak ima i tamu mnogu da se igra [emoji3590]
So nego imav nekoja nadez, vaka tesko.

Мислам дека ВВД го оттурна Вилиамс пред да постигне гол и си обезбеди доволно простор и време за да испадни онака во чиста ситуација со глава.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Kako be ova ne e faul grob vi ebem sve mrtvo i pleme
I sve mora var da ima za da vidi ova imbecil

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Кога бевме на самиот врв како клуб и кога правевме парче, Пул секогаш даваше достоен отпор, па се случуваше и да победат ... Сега кога се сменија страните ние како фудбалски колектив не постоиме на терен, односно се молиме да не изгубиме 10-0. [emoji45][emoji45][emoji45]

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Solskjaer vrska nema od man management, neka go forsira Rashford i na revansot protiv City, sepak ima i tamu mnogu da se igra [emoji3590]
So nego imav nekoja nadez, vaka tesko.
Рашфорд најверојатно подолго време ќе го нема.
Оле не само што нема мен менаџмент, он нема никаков менаџмент. Го држат у Јунајтед зошто е можда единствен тренер што ќе си ќути и ќе слуша штонне му кажат од неспособната управа, а не се буни пошто ова му е максимумот што може да го има у тренерска кариера, следна работа ќе му биде пак у некој клуб како Молде.

Епа без средина и пола напад толку.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Pusti go Lingur ova e utakmica ko za nego da trca nis teren ko muva bes glava

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Переира носи претерано лоши одлуки ц ц ц

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Добро бе овој Переира со Лингард се бркат кој ќе се изглупира поќе? Чиста шанса за гол имаше, пред то сам се дирбла во 16тник кај нив. Она било кој играч од У18 да е ќе ја турни во гол. Каков медиокритет е и овој по по по

Спори одлуки не знам што го дуплирал Шо а не на пример Переира. Отишол да се брани, па тоа не е ДНК на Јунајтед бе конфузно тренерче од НорвеШка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom