Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

• Креатор на темата Креатор на темата D1ck25cm
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе си ги преиспитам начините на воспитување.
Некогаш се случува некој да биде изманипулиран....со самото тоа што има доверба. Дали ти ќе ја учиш да нема доверба во никој?
Битно е да знаат сите дека ако проба некој нешто дека ќе биде исштракан суптилно......друго за тебе како родител не треба да знаат.

е братќе види ако го дознаеш аППов, па пушчи го троа наака .. за комшово е прашуе.

Бадијала прашуваш по форум само осудувања и исмеувања ќе добиеш. Постоеше еден сајт sexbook неш како фејс види таму.

Бадијала прашуваш по форум само осудувања и исмеувања ќе добиеш. Постоеше еден сајт sexbook неш како фејс види таму.

Yeah невидено сериозна тема, плус отворена од некој со ник D1ck25cm

Imse grupa na internet na stranata Volafile mislam deka bese so grupa za sheruvanje na goli sliki od zenski i maski od makedonija, srbija i bugarija. No grupite so makedonki i srbinki ja zatvorija i ostana ona samo so bugarki. Ne sum siguren mozebi i taa e sega izbrisana treba da se proveri.

Sesame-Ramen-Noodles-SpendWithPennies-4.jpg

bruh се палите на голотии?
Ајде сваќам да прави нешто, пр. самозадоволување, ама вака на слика исти кур ми се. Сите една иста дупка имаат, ништо посебно.
Едини може да имаат по надувани цицки ама и тоа не ми мења ништо.
Пробај си ја среќата со Kardashians друже, они се со пластика и силикони фураат.

Дечки чисто информативно апп-то се вика Telegram, за жал лик за во групата уште немам најдено ако знае некој нека не се срами нека ми пише

Дечки чисто информативно апп-то се вика Telegram, за жал лик за во групата уште немам најдено ако знае некој нека не се срами нека ми пише
Телеграм ти е чет исто ко ватс ап,вибер итд...туку што напраи...им пиша на девојките тука, ти пратиле нешто? не срами се сподели...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom