Струмица

V

Viktoranius

Гостин
ништо бате питувах јас ама јуни и јули ке одиле за кочани тама нешто ке правиле дури у август
Пуу бе да го ебам. Знам еден другар на мене лани ми кажува добра пара направи, 500 денара дневница давале мислам. Штета шо нема пак.

Ама мора да се најде нешто да се работе, не бива цело лето да се преседе така на курташак.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Пуу бе да го ебам. Знам еден другар на мене лани ми кажува добра пара направи, 500 денара дневница давале мислам. Штета шо нема пак.

Ама мора да се најде нешто да се работе, не бива цело лето да се преседе така на курташак.

и цел ден не се преседува дома пред ком само...ак има нешто пак ке ти кажам

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583

Гледи на сликата шо треба да работеш:

П.С. Ако не се плашеш од мртовци кои ги закопале пред повеќе од иљадо години тугај немаш мака! :helou:

V

Viktoranius

Гостин
П.С. Ако не се плашеш од мртовци кои ги закопале пред повеќе од иљадо години тугај немаш мака! :helou:
Егидии, за една чрвена и на раце ќе ги носам ако треба.:) Неем си мака јас, се можам да работам.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Егидии, за една чрвена и на раце ќе ги носам ако треба.:) Неем си мака јас, се можам да работам.
Глеј го брчедо как е истегнен,такви те чекат там :ija::ija::ija::ija:

V

Viktoranius

Гостин
Некој не за џабе кажал "Плаши се од живите, не од мртвите":)

Иначе не е до толку екстремно де ти како шо га направи. Ќе им се десе у годиинта 2-3ца да најдат, не наваѓат секој ден.:)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ќе се измо*ам у 500те денаре , беги срцев удар ќе добиим :)))
Абе ој там и лапи 500 бона,шо си се исплашил!!! :ija::ija::ija::ija:
Нема ништо страшно,ја чити што вика колегата!

Некој не за џабе кажал "Плаши се од живите, не од мртвите":)

Иначе не е до толку екстремно де ти како шо га направи. Ќе им се десе у годиинта 2-3ца да најдат, не наваѓат секој ден.:)
Таман сее...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ке ги ебам и 500те денаре ке се варам тама цел ден на +40 имајки дома да лежам на ладно пред ПЦто...Некни бех тама јако е ископано има некои дупки длабоки се по 4-5 метра ке п’прпаднаах у една од 2-3 метра:kesa:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
а бе сакате ли да ви дадам идеја шо да работете тва лето???

На центаро ке ставете една масичка под сенка нека е, и на неа три чашки (темни у боја). Поклопени, и едно зрно нека има. И ке го шетате лево десно, и ке се молате да не погодат дека е:pos2::pos2::pos2:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Терат работници и у Хамзали за работа у фолиите,не е кој знаа колку тешка работта,треба само да ги шамараш френките да црвенеет или да ги дркаш краставиците да раснат...
Е шо сакате од тва полесно? :toe:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Терат работници и у Хамзали за работа у фолиите,не е кој знаа колку тешка работта,треба само да ги шамараш френките да црвенеет или да ги дркаш краставиците да раснат...
Е шо сакате од тва полесно? :toe:
Абе ти нормален ли си:icon_lol: на таа жега да работеш низ фолиите:tapp: вонка е +40 еми унатре 60:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom