- Член од
- 6 мај 2017
- Мислења
- 1.427
- Поени од реакции
- 2.883
Da i ?Uputio sam to tebi jer ti si postavio nesto sto nijesam ni pogledao ,a pise nedamo svetinje,poznata mi je ta fraza u zadnjih 20 dana
To su ti dva brataJa imam jednu preporuku svima.
www.ultrakomiptv.com
Njihova podrska je 10/10.
Vidim da mnogo ljudi preporucuju pa i ja da kazem sa kim IPTV provajderom sam zadovoljan.
Jeste. Koristim vec dugo vreme. I ja sam zadovoljanTo su ti dva brata
U redu je ,povlacim ono k..., svako ima svoje misljenje, samo sto mi je zasmetalo mijesanje vjere,politike i slicno u iptv forumDa i ?
Smeta ti ta fraza? I sta sada?
Znam, zato sam ti i napisao to sto sam napisao...
Alli onda tako reci prijatelju, nemoj onda izmisljati razloge....
Ako njih pitas i kinezki zid je njihov...Narod zivi jos u bajkama proslosti!Uputio sam to tebi jer ti si postavio nesto sto nijesam ni pogledao ,a pise nedamo svetinje,poznata mi je ta fraza u zadnjih 20 dana
E moj prijatelju....U redu je ,povlacim ono k..., svako ima svoje misljenje, samo sto mi je zasmetalo mijesanje vjere,politike i slicno u iptv forum
jel to stvarna adresa od dva brata?To su ti dva brata
Jedna od mnogihjel to stvarna adresa od dva brata?
Na kraju vojnog roka vojska se zdravi sa kuvarom sa žao nam što smo te zajebavali, on će na to: sad vidim da ste fini ljudi , žao je i meni što sam vam svako juto pišo u čaj.
Imaju li neki url da se skenira
imaju odličnu listu twobrothers(ako mislimo na istu ekipu)Jedna od mnogih
Внимавај на своите зборови..... Никој не те ни тера да се вракаш, човекот само честиташе Православна Нова година....Žalosno je na šta se sveo ovaj forum,na zelje pozdravi i čestitke,do prije dva mjeseca sam dolazio dva tri puta na dan na ovaj forum (preko telefona) a sada jednom u dva tri dana i to cu da smanjim kad vidim da ste otisli u k...