- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 645
- Поени од реакции
- 894
rade pojedini na adresi http://portal.cosmosiptv.com:8000
samo bacas pare za 4k,sto se iptv-a tice najbolji tv je od 32 inca,zbog same rezolucije kanala...
и оваа мак работи?
nisam mac objavio,sto da me baniras?и оваа мак работи?
забрането е јавно објавување на мак адреси
вакви билборди ставај ги во спојлер....или ги бришам или добиваш БАН!!!!
не си ти цитиран,,,,,а другиот,,,,провери подоброnisam mac objavio,sto da me baniras?
Ubacivao sa liste sa preko 4000 kanala i ide bez problema. Problem je kod OTT player sto ne radi update nego kakvu listu ubacis takva se i prikazuje cijelo vrijeme.Nisam 100% siiguran, ali mislim da OTTplayer ima ogranicenja sto se tice velicine liste. Odnosno, ako je lista preobima, nece da je ucita. Bar takvo iskustvo imam moj drug...
Ako pričamo o IPTV-u, u pravu si.samo bacas pare za 4k,sto se iptv-a tice najbolji tv je od 32 inca,zbog same rezolucije kanala...
Niko nemoze da ti zabrani,ali mi sa strane kad gledamo.забрането е јавно објавување на мак адреси
Jednostavno, ovdje popijes kafu, pozdravis se sa pojedincima pa na drugo mjesto uzivas, testiras, podjelis sto ima bez straha da te neko ne banuje...Niko nemoze da ti zabrani,ali mi sa strane kad gledamo.
Smesno je sta ti pokusavas i nema nikakve logike.
Ima stotine sajtova koji samo MAC i Stalkere objavljuju i to iz minuta u minut.
To bi bilo kao kad bi zabranio ljudima da gledaju nebo ili kroz prozor ili da voze kola.
--------------------------------------------------------------------------------
Evo to je primer iz zivota kako to funkcionise od pre par dana .
Ski centar Rostovo, srednjebosanski turistički centar smešten između Novog Travnika i Bugojna, odnedavno je preuzeo novi vlasnik iz Katara.
I zabranio je alkohol.
Ne točimo alkohol pa su nam skoro svi gosti otkazali svoje rezervacije. Nije bilo ni organizovanog dočeka Nove godine.
Ti i ovi iz Katara otprilike ,nerazumete situaciju.
на овај форум е забрането..ако тебе ти се допаѓа .слободно остани си на тие сајтови,,,,,,,Niko nemoze da ti zabrani,ali mi sa strane kad gledamo.
Smesno je sta ti pokusavas i nema nikakve logike.
Ima stotine sajtova koji samo MAC i Stalkere objavljuju i to iz minuta u minut.
To bi bilo kao kad bi zabranio ljudima da gledaju nebo ili kroz prozor ili da voze kola.
Sad si ga naj..ao...pitali Škota koliko je 2+2 , a on stalno govori 5. Kažu mu pa jesi li normalan ,i djeca znaju da su dva i dva = četiri. Kaže on, znam i ja al malo brate ..malo
P:S. Nisu svi mogli stati na ekran
Прегледај го приврзокот 228626