Dosadno brate, ništa se ne dešava... Traje koliko traje, nekome će bar malo biti zanimljivo.To okačiš i šta si dobio, ništa.... to ionako ne traje dugo.... nije uopšte ni fora a ni zanimljivo, ne vidim takvu svrhu ovog linka...![]()
pošalji nekuDosadno brate, ništa se ne dešava... Traje koliko traje, nekome će bar malo biti zanimljivo.
Žalosno je na šta se sveo ovaj forum,na zelje pozdravi i čestitke,do prije dva mjeseca sam dolazio dva tri puta na dan na ovaj forum (preko telefona) a sada jednom u dva tri dana i to cu da smanjim kad vidim da ste otisli u k...Браћо и сестре!
Нека vам је наздравље Православна Нова година!
Туђе поштујмо,своје не дајмо!
ЖИВЕЛИ!
![]()
Gofile - File sharing platform, anonymous and free
Gofile is a free and anonymous file-sharing platform. You can store and share data of all types (files, images, music, videos etc...). There is no limit, you download at the maximum speed of your connection and everything is free.gofile.io
Zalosno je da si ti to primetio tek kod moje objave, sto naravno nije slucajno i svakom je jasno zasto...Žalosno je na šta se sveo ovaj forum,na zelje pozdravi i čestitke,do prije dva mjeseca sam dolazio dva tri puta na dan na ovaj forum (preko telefona) a sada jednom u dva tri dana i to cu da smanjim kad vidim da ste otisli u k...
ne moraš ni toliko dolaziti, najbolje idi u taj k........koji svima nama preporučuješ(čaš)Žalosno je na šta se sveo ovaj forum,na zelje pozdravi i čestitke,do prije dva mjeseca sam dolazio dva tri puta na dan na ovaj forum (preko telefona) a sada jednom u dva tri dana i to cu da smanjim kad vidim da ste otisli u k...
Hahah ok, necu dalje nastavljat ,samo da ti rečem da ti nick odlicno stojine moraš ni toliko dolaziti, najbolje idi u taj k........