Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Испод Топ Треј бензинската во близина на Систина,Саше и Томче работеа во Порше Скопје до пред две години.Колевски на влез у Скопје у Ченто или Дарко во ПинтијаDecki, predlog za redoven servis za Skoda Rapid 1.6 TDI Skopje? Samo ne ovlasten vo Porsche mi pobaraa 13k.
I kako e podobro, dali dabaram da kupuvam filtri i maslo pa da baram servis ili se komplet kaj niv?
Ти благодарам Наќо!Испод Топ Треј бензинската во близина на Систина,Саше и Томче работеа во Порше Скопје до пред две години.Колевски на влез у Скопје у Ченто или Дарко во Пинтија
Овие првите имаат се,за 15 мин сервис ке ти направат и не се нешто скупџии,имаат и уље за ваг групацијаDecki, predlog za redoven servis za Skoda Rapid 1.6 TDI Skopje? Samo ne ovlasten vo Porsche mi pobaraa 13k.
I kako e podobro, dali dabaram da kupuvam filtri i maslo pa da baram servis ili se komplet kaj niv?
Decki, predlog za redoven servis za Skoda Rapid 1.6 TDI Skopje? Samo ne ovlasten vo Porsche mi pobaraa 13k.
Де бре затегачите на појасите механички и на југо се активираат, шо ги напраи ти?
Де бре затегачите на појасите механички и на југо се активираат, шо ги напраи ти?
Decki, predlog za redoven servis za Skoda Rapid 1.6 TDI Skopje? Samo ne ovlasten vo Porsche mi pobaraa 13k.
Za kakov servis ti pobaraa 13k? Samo ulje i filtri?Decki, predlog za redoven servis za Skoda Rapid 1.6 TDI Skopje? Samo ne ovlasten vo Porsche mi pobaraa 13k.
Што има чудно тука? ПОРШЕ МК се познати по дерење кожа на живо.Дечките што му ги предложив со истите филтри и уље за 5000 ке го средатZa kakov servis ti pobaraa 13k? Samo ulje i filtri?
Во Mi-Da за уље, филтер за уље,масло,воздух бараат исто така 13,000. Изгледа дека се овластени сервисери со оргинални делови. Не знам за филтри колку ќе праи разлика дали е оригинален од производителот или друга марка .Што има чудно тука? ПОРШЕ МК се познати по дерење кожа на живо.Дечките што му ги предложив со истите филтри и уље за 5000 ке го средат
И оргиналните ги прави некој за нив.Фабриките за коли не прават делови и филтри.А кој ке им плати најмногу него му даваат филтрите да им ги прави и да го стави нивниот знакВо Mi-Da за уље, филтер за уље,масло,воздух бараат исто така 13,000. Изгледа дека се овластени сервисери со оргинални делови. Не знам за филтри колку ќе праи разлика дали е оригинален од производителот или друга марка .
Cudno mi e poso epten skapo e i to za skoda 1.6. Ja u anglija plakjam 180funti za ulje i filter u ovlasten audi servis.Што има чудно тука? ПОРШЕ МК се познати по дерење кожа на живо.Дечките што му ги предложив со истите филтри и уље за 5000 ке го средат
Па дека кај нас повисок стандардCudno mi e poso epten skapo e i to za skoda 1.6. Ja u anglija plakjam 180funti za ulje i filter u ovlasten audi servis.